Fotbal intern

Probleme cu suporterii la România – Spania! Minut de reculegere nerespectat, fumigene şi scandări împotriva Ungariei! FOTO+VIDEO

Probleme cu suporterii la Romania  Spania Minut de reculegere nerespectat fumigene si scandari impotriva Ungariei FOTOVIDEO

Sunt 55.000 de oameni pe Arena Naţională la meciul dintre România şi Spania. Deşi speram la un meci fără incidente din partea suporterilor, nu s-a întâmplat aşa şi lucruri au început să se petreacă în tribune încă dinainte de startul meciului. 

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna:1,27 este cota pentru Ţara Galilor – Azerbaijan. Vezi toate cotele AICI

Probleme cu suporterii la România – Spania! Au aruncat fumigene încă din minutul 1

Cu 20 de minute înainte de startul meciului au început scandările xenofobe împotriva Ungariei. Oficialii FRF i-au rugat pe fani printr-un mesaj pe reţelele de socializare să aibă o conduită decentă, mai ales că România nu îşi permite să joace meciurile decisive pentru Euro 2020 cu Suedia şi Norvegia fără spectatori în tribune, regulile UEFA fiind foarte stricte.

Din păcate, incidentele au continuat şi la minutul de reculegere ţinut în memoria fiicei lui Luis Enrique, cea care s-a stins săptămâna trecută la vârsta de 9 ani după ce a suferit de cancer. O parte a galeriei României nu a respectat momentul şi a continuat scandările, însă imediat au venit fluierăturile din tribune.

VEZI VIDEO: 

România – Spania 2019 preliminariile UEFA EURO 2020

Gepostet von Fanatik.ro am Donnerstag, 5. September 2019

În minutul 1 al meciului au fost aruncate primele torţe din peluză. Dacă aceste manifestări vor continua şi în timpul meciului, este posibil ca UEFA să ia măsuri drastice împotriva României şi meciurile din octombrie să fie disputate fără spectatori.