Sport

Probleme de arbitraj în FC Argeș – FCSB! Horia Mladinovici a făcut praf meciul de play-off: penalty-uri, cartonaşe roşii şi multe controverse

Duel încins între Argeș și FCSB, în Casa Pariurilor Liga 1. Arbitrul Horia Mladinovici a făcut praf meciul: penalty-uri, eliminări şi nu mai puţin de şapte decizii controversate.
20.03.2022 | 20:08
Probleme de arbitraj in FC Arges  FCSB Horia Mladinovici a facut praf meciul de playoff penaltyuri cartonase rosii si multe controverse
Horia Mladinovici, arbitrul confruntării Argeș - FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
20-03-2022
20:18

Horia Mladinovici a avut de judecat 7 faze controversate!

Horia Mladinovici a avut un meci greu. Vă prezentăm în cele ce urmează cele mai importante faze pe care le-a avut de judecat: 

Min. 34: Penalty neacordat pentru FC Argeş pentru henţul făcut de Andrei Miron în duelul cu Tofan

Min. 41: Fault neacordat la faza premergătoare penalty-ului acordat lui FC Argeş. Cristi Tănase îl loveşte pe Cordea.

Min. 54: Penalty pentru FCSB la un fault asupra lui Darius Olaru, făcut de Raynov. 

Min. 59: Andrei Miron a intevernit prin alunecare şi a trimis mingea spre Târnovanu. Portarul FCSB a prins mingea. Se putea acorda lovitură liberă indirectă pentru Argeş. 

Min. 69: Şerban, eliminat direct pentru o palmă aplicată lui Florin Tănase

Min. 71: Penalty acordat foarte uşor pentru FC Argeş pentru ţinerea lui Said de către Vali Creţu. 

Min. 74: Penalty neacordat pentru FCSB după lovirea lui Tănase de către Tofan. 

20-03-2022
18:47

Penalty refuzat pentru Florin Tănase! Raynov, iertat de eliminare

Nebunia din Argeş – FCSB a continuat, tot cu Mladinovici în rol principal. La o fază în care Florin Tănase se afla într-un duel pentru minge cu Tofan, piteşteanul l-a lovit în picior în marginea careului. Numai că arbitrul a arătat fault în atac. Câteva minute mai târziu, Raynov l-a faultat dur pe Octavian Popescu, dar arbitrul a lăsat avantaj. Jucătorul lui FC Argeş avea deja cartonaş galben, dar nu l-a mai văzut pe al doilea. 

20-03-2022
18:41

Penalty foarte ușor pentru FC Argeș!

“Recitalul” lui Horia Mladinovici a continuat. În minutul 71, Said a cerut penalty după un duel cu Miron, iar arbitrul a arătat din nou “punctul cu var”. A fost o lovitură de pedeapsă foarte uşor acordată, după cum s-a văzut pe reluări. Said a făcut 2-2. 

20-03-2022
18:39

Ionuț Șerban a văzut cartonaș roșu după un duel cu Florin Tănase

În minutul 69, Said și Florin Tănase s-au împins după ce jucătorul lui FC Argeș l-a ridicat forțat pe atacantul FCSB. În conflict a intervenit energic și Ionuț Șerban, care l-a bruscat pe atacantul FCSB. Mladinovici le-a dat “galben” lui Said și Tănase și cartonaș roșu lui Șerban. 

20-03-2022
18:24

FCSB a primit penalty în repriza secundă!

FCSB a primit o lovitură de pedeapsă în minutul 53 al reprizei secunde. Raynov l-a faultat în careu pe Darius Olaru și arbitrul Horia Mladinovici a arătat pentru a doua oară punctul cu var în meci.

Raynov a văzut cartonașul galben pentru intervenția asupra lui Olaru. Florin Tănase a transformat cu emoții lovitura de pedeapsă și scorul a devenit 2-1 pentru FCSB. 

Finalul de repriză a fost unul turbulent în meciul dintre FC Argeș și FCSB. Roș-albaștrii au dominat startul de meci, însă elevii lui Prepeliță au reușit să echilibreze disputa. Iar arbitrul Horia Mladinovici a avut multă treabă în finalul primei părți (VEZI VIDEO FAZELE).

Probleme de arbitraj în FC Argeș – FCSB! Miron a făcut henț în careu, dar Mladinovici a dat invers

Prima fază litigioasă a venit în minutul 35. Piteștenii au cerut penalty după un duel în careu între Andrei Miron și Costinel Tofan. Jucătorul FCSB a jucat mingea cu mâna, însă arbitrul a dat invers, lovitură liberă pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Jucătorii celor de la FC Argeș au protestat vehement și Tofan chiar a intrat într-o confruntare cu Andrei Miron pentru faza presupusului penalty. Horia Mladinovici a fost de neînduplecat și decizia a rămas în favoarea celor de la FCSB.

Doar trei minute mai târziu, roș-albaștrii au modificat pentru prima dată tabela. Florin Tănase a pus latul la centrarea excelentă a lui Darius Olaru și FCSB conducea în deplasarea de la Pitești.

ADVERTISEMENT

Penalty controversat pentru FC Argeș! FCSB a cerut fault la faza premergătoare

Însă, în minutul 42, FC Argeș a primit lovitură de pedeapsă după un fault stupid comis de Ivan Mamut în careu. Cei de la FCSB au protestat pentru că Mladinovici nu a acordat fault un atac în faza premergătoare, la un fault asupra lui Cordea.

Piteștenii au reușit să aducă egalarea după ce Ionuț Șerban a transformat lovitura de pedeapsă. La cabine s-a intrat la egalitate, 1-1, la capătul unei reprize în care deciziile controversate ale arbitrului și-au văzut efectul pe tabelă.

ADVERTISEMENT

FCSB vrea revanșa în fața piteștenilor

FCSB este în urmărirea liderului CFR Cluj. Roș-albaștrii vor să profite de pasul greșit făcut de echipa lui Dan Petrescu pe terenul celor de la Farul Constanța. Dacă echipa lui Petrea se impune, se apropie la 5 puncte de lider.

În finalul sezonului regulat, FC Argeș a câștigat cu 1-0 în fața celor de la FCSB și și-au deschis drumul spre calificarea în play-off. Roș-albaștrii vor să răzbune înfrângerea suferită cu 0-1, Andrei Vlad pierzându-și locul de titular după acea confruntare.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: