Carousel hot news

Debutează Ţucudean? Ce zice Grigoraş despre problemele cu cartea verde

UPDATE 12:02 ora 17:02 / Petre Grigoraş nu crede că îl va putea folosi în această seară pe George Ţucudean. ”Da, azi ar fi trebuit să-i vină cartea verde, dar nu cred că se va întîmpla...
12.02.2016 | 17:00
Debutează Ţucudean? Ce zice Grigoraş despre problemele cu cartea verde
ADVERTISEMENT

UPDATE 12:02 ora 17:02 / Petre Grigoraş nu crede că îl va putea folosi în această seară pe George Ţucudean. ”Da, azi ar fi trebuit să-i vină cartea verde, dar nu cred că se va întîmpla asta”, a spus Grig.

……………………………………………………………………………………………………………..

ADVERTISEMENT

George Ţucudean a fost prezentat la ASA Tîrgu Mureş, însă debutul într-o partidă oficială s-ar putea amîna din cauza faptului că englezii de la Charlton Athletic, club de care aparţine fotbalistul, nu au trimis, deocamdată, cartea verde.

“Nu ştim, încă, dacă Ţucudean va putea evolua cu Pandurii. Încă nu i-a venit cartea verde din Anglia. Trebuie să sosească în seara asta, poate vineri dimineaţă, aşteptăm”, a spus Bogdan Mara, preşedintele lui ASA Tîrgu Mureş, la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

ASA Tîrgu Mureş şi Pandurii se vor întîlni vineri, ora 20:30, într-o partidă care contează pentru etapa a 24-a. “Sper să obţinem victoria pentru că ne-am apropia în proporţie de 90 la sută de play-off. S-au vîndut pînă acum trei mii de bilete”, a precizat Mara.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri