Sport

Probleme de lot pentru Real Madrid înaintea confruntării cu Liverpool din Liga Campionilor. Anunțul lui Carlo Ancelotti despre Benzema

Real Madrid dispută în deplasare manșa tur din optimile Ligii Campionilor împotriva lui Liverpool. Ce a spus Carlo Ancelotti despre Karim Benzema.
21.02.2023 | 14:36
Probleme de lot pentru Real Madrid inaintea confruntarii cu Liverpool din Liga Campionilor Anuntul lui Carlo Ancelotti despre Benzema
Probleme de lot pentru Real Madrid înaintea confruntării cu Liverpool din Liga Campionilor. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Liverpool primește pe Anfield vizita lui Real Madrid în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor. Cele două formații de top reeditează finala din sezonul trecut, adjudecată de „galactici”, scor 1-0. Real Madrid are câteva absențe importante pentru meciul împortiva „cormoranilor”, însă Ancelotti a adus liniștea în rândul fanilor madrileni și a anunțat că Benzema va fi titular.

Real Madrid, probleme de lot înaintea confruntării cu Liverpool din Liga Campionilor

Meciul de foc, arbitrat de românul Istvan Kovacs, va avea loc marți, 21 februarie, de la ora 22:00. Carlo Ancelotti a declarat la conferința de presă că se așteaptă la un meci extrem de greu împotriva lui Liverpool și că nu a definitivat linia de start cu care va începe pe Anfield.

ADVERTISEMENT

Toni Kroos, Aurelien Tchoumaneni și Ferland Mendy sunt principalii absenți ai „galacticilor” pentru meciul tur cu Liverpool. Fundașul stânga francez s-a accidentat în meciul cu Atletico Madrid din Cupa Spaniei, Toni Kroos acuză probleme stomacale, în timp ce Aurelien Tchoumanei a fost lovit de gripă. De asemenea, Mariano Diaz, accidentat, este indisponibil.

„Echipa este bine, cu iluzii și chef de victorie, la fel ca anul trecut. Știm că este un meci complicat și pentru ei este o ocazie să își ia revanșa. Finala din Paris este o amintire frumoasă, a fost un meci echilibrat. Ei au avut posesia, dar noi am stat bine în apărare. Acum este diferit, pentru că sunt două partide, trebuie să avem în vedere acest lucru. Trebuie să jucăm bine 180 de minute.

ADVERTISEMENT

Încă mă gândesc la primul unsprezece și mă voi gândi până mâine. Este o dilemă, să avem mai mult control în defensivă sau să fim mai agresivi în atac. Ne așteptăm la un meci cu multă intensitate și presiune, fără timp de respiro. Știm asta și suntem pregătiți”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit Marca.

Karim Benzema va fi titular la Real Madrid în confruntarea cu Liverpool din Liga Campionilor

Karim Benzema nu a fost în lotul lui Real Madrid în ultimul meci din La Liga, scor 2-0 cu Osasuna. Carlo Ancelotti a revenit cu detalii și a dezvăluit că Balonul de Aur va fi titular în meciul de foc cu Liverpool.

ADVERTISEMENT

„Benzema este bine, mâine va fi titular. Are mult chef de joc”, a fost anunțul lui Carlo Ancelotti care a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Vinicius. „Lui Vinicius îi place să joace oriunde. Este o partidă foarte importantă. Este o plăcere să îl vezi cum joacă, ce calitate are și talentul său, la fel ca Pedri, Gavi, Mbappe sau Haaland”, a mai spus Carlo Ancelotti.

Vinicius este în continuare victima rasismului la meciurile lui Real Madrid din Spania. În ultima partidă cu Osasuna, fotbalistul brazilian a fost înjurat în timpul momentului de reculegere pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp, mesaj special pentru Vinicius înaintea confruntării cu Real Madrid din Liga Campionilor: „Sper să nu treacă pe lângă vreun idiot”

La conferința de presă premergătoare partidei directe, Jurgen Klopp a vorbit despre situația în care se află Vinicius și i-a luat apărarea. Antrenorul german este convins că orice ar face fotbalistul brazilian, suporterii nu trebuie să-i dea replica prin adresări rasiste.

„Dacă provoacă? Nu știu ce face Vinicius, dar nimic din lumea asta nu are justifica reacțiile rasistice. Sper să nu treacă pe lângă vreun idiot care să îi spună ceva. Vinicius e un fotbalist de top, e deja o legendă a lui Real Madrid la vârsta sa.

Dacă ne apărăm foarte bine la Vinicius, pot apărea Benzema sau Modric. Sunt foarte mulți jucători de clasă mondială. Trebuie să ne apărăm colectiv”, a declarat Jurgen Klopp, citat de as.com.

ADVERTISEMENT