Life

Probleme de sănătate pentru Andreea Bănică. Ce simptome a avut cântăreața: “Parcă sunt lovită de tren”

Probleme de sănătate pentru Andreea Bănică. Cântăreața a vorbit despre simptomele cu care s-a confruntat după ce copiilor le-a fost rău.
05.10.2022 | 11:21
Probleme de sanatate pentru Andreea Banica Ce simptome a avut cantareata Parca sunt lovita de tren
Andreea Bănică are probleme de sănătate. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică are probleme de sănătate după ce soțul ei, dar și cei doi copii s-au confruntat cu aceleași simptome.

Andreea Bănică, probleme de sănătate. Ce simptome a avut

Cântăreața le-a spus fanilor din mediul online că abia se mai poate ține pe picioare. Ieri dimineață, Andreea Bănică nu se mai putea ridica din pat din cauza simptomelor pe care le-a avut.

ADVERTISEMENT

Soțul ei, Lucian Mitrea, dar și copiii lor au avut aceleași simptome zilele trecute. Andreea Bănică se simte foarte rău și le-a spus fanilor că are grețuri, dureri de cap, dar și febră.

Vedeta i-a îndemnat pe cei care o urmăresc să aibă grijă de ei în această perioadă, pentru că circulă un virus.

ADVERTISEMENT

“După copii și Lucian a venit rândul meu! Eu care credeam că nu mă dărâmă nimic, iată că de azi dimineață nu mă pot da jos din pat.

Stare de rău acută, greață, dureri de cap, nod în stomac, o mică temperatură și parcă sunt lovită de tren.

ADVERTISEMENT

Aveți grijă, circulă un virus care te dărâmă din picioare. Eu nu pot elimina nimic și cred că e mai rău așa…”, a transmis Andreea Bănică pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care vedeta avea mai multe medicamente.

Andreea Bănică probleme sănătate
Andreea Bănică s-a simțit foarte rău. Sursa foto: Instagram

Andreea Bănică a trecut prin momente grele zilele trecute, chiar înainte de un concert. Copiii artistei s-au simțit rău toată noaptea din cauza simptomelor pe care și ea le-a avut, ulterior.

ADVERTISEMENT

Sofia și Noah au ținut-o trează toată noaptea, iar oboseala și-a pus amprenta asupra solistei, care urma să susțină un concert la Cotnari.

“N-am dormit foarte bine, pentru că picii mei, amândoi, au vomitat toată noaptea.

Deci am avut o noapte de pomină și chiar visam să dorm, să mă odihnesc, ca azi să fiu în cea mai bună formă la concertul din Cotnari.

Ei bine, nu s-a putut. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.”, a povestit ea pe rețelele sociale, în urmă cu câteva zile.

Andreea Bănică s-a lansat în imobiliare

În afară de muzică, Andreea Bănică face bani și din afacerea pe care o deține la malul mării. Vedeta și-a deschis un hotel în Eforie, destul de căutat în sezonul estival.

În plin sezon, prețul unei nopți la hotelul cântăreței poate ajunge și la 550 de lei. Toate camerele au fost rezervate în primele săptămâni ale lunii august.

ADVERTISEMENT