Life

Probleme de sănătate pentru Elena Gheorghe: “Nu sunt în cea mai bună formă a mea”

Elena Gheorghe are probleme de sănătate și le-a explicat internauților despre ce este vorba. Oboseala și-a spus cuvântul în cazul îndrăgitei cântărețe.
06.07.2022 | 18:33
Probleme de sanatate pentru Elena Gheorghe Nu sunt in cea mai buna forma a mea
Elena Gheorghe are probleme de sănătate. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe se confruntă cu probleme de sănătate și a fost absentă din mediul online în ultimele zile. Cântăreața a fost foarte ocupată în această perioadă, motiv pentru care se simte destul de obosită.

Elena Gheorghe are probleme de sănătate

Artista le-a spus urmăritorilor că nu este în cea mai bună formă a ei, dar se recuperează acasă.

ADVERTISEMENT

Ultimele săptămâni au fost foarte aglomerate pentru Elena Gheorghe, care acum se simte obosită și are nevoie de relaxare. Mâine se întoarce la treabă, așa că profită de timpul liber pentru a-și încărca bateriile.

“Nu sunt în cea mai bună formă a mea, dar rezist și asta contează cel mai mult. Mă resimt după toate săptămânile astea în care am avut foarte multă treabă.

ADVERTISEMENT

Mă recuperez la domiciliu și mâine începem iarăși treaba. Este o zi binemeritată, fără reproșuri, fiindcă de mâine numai eu știu ce mă așteaptă.”, a transmis Elena Gheorghe pe Instagram.

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe este obosită după ce a muncit foarte mult în ultima perioadă. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

În plus, în afară de faptul că are concerte și alte proiecte, vedeta este și o mamă foarte implicată în creșterea copiilor săi. Artista și soțul ei au doi copii, Nicholas Răzvan (11 ani) și Amelie Nicole (5 ani).

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe, despre relația cu soțul ei, Cornel Ene

Elena Gheorghe este căsătorită cu Cornel Ene de mai bine de zece ani. Există și momente mai puțin plăcute în căsnicia lor.

Cele mai multe conflicte apar din cauza profesiei Elenei Gheorghe, care este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

ADVERTISEMENT

Cei doi au viziuni diferite asupra stilului muzical al vedetei. Cu toate acestea, Elena Gheorghe și soțul ei lasă deoparte aceste discuții atunci când ajung acasă.

De altfel, neînțelegerile dintre ei apar și din cauza copiilor, dar acest lucru se întâmplă foarte rar. Cei doi încearcă să nu se certe de față cu cei mici, întrucât aceștia pot profita de situație.

“De cele mai multe ori, de la meserie, acolo apar scântei, pentru că fiecare vrea ceva: eu îmi doresc ca oamenii să înțeleagă muzica noastră, iar Cornel vrea ca muzica noastră să fie complexă.

Echilibrul dintre acestea două trebuie să fie perfect și atunci mai intervin contradicții, dar nu mai sunt atât de multe cum erau la început, ne-am mai maturizat și noi.

De la începutul relației, avem o regulă: indiferent ce discuții avem pe plan profesional, când ajungem acasă, lăsăm la ușă problemele și suntem o familie.

Ne mai certăm și de la copii, dar asta rar, pentru că nu ne băgăm unul peste celălalt, ne susținem opiniile în fața lor și, dacă nu suntem de acord cu vreo decizie, situație, o vorbim separat de ei și cădem la o înțelegere.

Copiii sunt niște mici escroci sentimentali și profită atunci când părinții se contrariază în fața lor.”, a declarat Elena Gheorghe pentru VIVA.

ADVERTISEMENT