Life

Probleme de sănătate pentru Mira. Mario Fresh face dezvăluiri despre cântăreață: “Nu prea vorbește”

Mira are probleme de sănătate și a postat o fotografie cu masca de oxigen pe rețelele sociale. Mario Fresh a făcut dezvăluiri despre ce a pățit cântăreața.
13.06.2022 | 17:50
Probleme de sanatate pentru Mira Mario Fresh face dezvaluiri despre cantareata Nu prea vorbeste
Mira are probleme de sănătate. Ce a spus Mario Fresh. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mira are probleme de sănătate, iar Mario Fresh a explicat despre ce este vorba. Iubitul Alexiei Eram se afla în aceeași mașină cu artista.

Probleme de sănătate pentru Mira. Ce a dezvăluit Mario Fresh

Tânăra artistă are probleme cu gâtul și le-a cerut ajutorul fanilor pentru a-și putea reveni cât mai curând, mai ales că are concerte și alte proiecte importante.

ADVERTISEMENT

În drum spre concert, Mira s-a fotografiat cu masca de oxigen, pe care o poartă în speranța că se va face bine cât mai repede.

“Ea nu prea vorbește că a răgușit.”, a spus Mario Fresh pe Instagram. Cântărețul se afla în aceeași mașină cu Mira, astfel că le-a explicat fanilor ce a pățit.

ADVERTISEMENT
Mira
Mira s-a fotografiat cu masca de oxigen. Sursa foto: Instagram

“Am emoții pentru diseară cum de mult nu am mai avut, dar am încredere că o să mă ajutați, iar până diseară să îmi revin.”, a scris artista după ce a distribuit imaginea care i-a speriat pe fani.

Mira și Mario Fresh sunt destul de apropiați și nu este pentru prima dată când au apărut împreună în mediul online. Cei doi au filmat împreună un videoclip anul trecut, iar fanii au crezut că între ei este vorba despre ceva mai mult decât o simplă prietenie.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh este împreună cu Alexia Eram de ani buni. Mira și-a confirmat relația cu vloggerul Levi Elekes la începutul lunii mai.

Cine este iubitul Mirei

Luna trecută, Mira a postat mai multe imagini alături de Levi Elekes, cel care este partenerul ei de câteva luni. Artista le-a spus fanilor că este foarte fericită și împlinită alături de vlogger.

ADVERTISEMENT

“Am atâtea de spus și totodată nimic fiindcă aș vrea să las pozele acestea sa vorbească. Nu mă pricep neapărat la descrieri siropoase, în intimitatea noastră cred că sunt suficient de😂.

Mă bucur sa share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce în ce mai greuuu să nu vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine.”, a scris Mira cu mai bine de o lună în urmă, în dreptul unor imagini alături de Levi Elekes.

ADVERTISEMENT