Life

Probleme de sănătate pentru Răzvan Simion. S-a testat pentru Covid: “Am avut febră puternică”

20.11.2020 | 19:45
Probleme de sanatate pentru Razvan Simion Sa testat pentru Covid Am avut febra puternica
ADVERTISEMENT

Răzvan Simion și-a surprins fanii cu o declarație neașteptată. Prezentatorul TV a mărturisit că s-a confruntat cu o febră puternică și că a avut probleme de sănătate, iar simptomele păreau asemănătoare cu cele ale coronavirusului.

În ultima perioadă, tot mai multe vedete din showbiz-ul românesc sunt testate pozitiv cu coronavirus. Din acest motiv, cei care îl îndrăgesc pe Răzvan Simion s-au îngrijorat când matinalul a mărturisit că a avut niște probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Lidiei Buble a declarat, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Dani Oțil, că nu s-a simțit foarte bine zilele trecute, motiv pentru care s-a testat pentru coronavirus.

Răzvan Simion, testat pentru coronavirus. Matinalul prezintă simptome îngrijorătoare “Am avut febră puternică”

Răzvan Simion a mărturisit că, din cauza unei febre puternice, și-a făcut două teste pentru COVID-19, pentru a se asigura că nu suferă de temutul virus, deși prezenta simptome asemănătoare.

ADVERTISEMENT

Din fericire, testele au fost negative, iar prezentatorul TV a făcut anunțul prin intermediul emisiunii pe care o moderează la Antena 1. În plus, acesta interacționează zilnic cu multe persoane și ia contact cu diverse vedete, motiv pentru care a dorit să se asigure că nu este purtător al virusului, pentru a nu infecta și alte persoane.

,,Zilele astea am avut febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândouă! A fost doar o viroză pe care am dus-o ca un bărbat, pe picioare”, a spus Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

Răzvan Simion iubește din nou

Chiar dacă mulți au sperat să îl vadă pe Răzvan Simion în continuare alături de Lidia Buble, matinalul se pare că a trecut peste relația cu îndrăgita cântăreață și s-a afișat la braț cu o brunetă.

Recent, Răzvan Simion a fost surprins în timp ce pleca dintr-un restaurant din Capitală, alături de actuala sa iubită. Echipați corespunzător, în conformitate cu restricțiile impuse de autorități, cei doi au petrecut timpul împreună și s-au relaxat la un local. Tot drumul spre mașină, cei doi s-au ținut constant de mână, comportându-se ca doi tineri îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT