Life

Probleme de sănătate pentru Ștefania? Iubita lui Speak a aflat că trebuie să meargă de urgență la doctor

21.09.2020 | 22:25
Probleme de sanatate pentru Stefania Iubita lui Speak a aflat ca trebuie sa mearga de urgenta la doctor
Ștefania și Speak s-au logodit pe timpul ultimelor ediții din show-ul Antena 1
ADVERTISEMENT

Ștefania lui Speak a ajuns de urgență pe mâna cadrelor medicale. Cunoscută publicului și după porecla de Libelula, fosta concurentă de la Asia Express se confruntă cu anumite probleme în momentul de față.

Ștefania, logodnica lui Speak, le-a povestit fanilor săi că are probleme și a ajuns deja la medic pentru a vedea care sunt următorii pași ce trebuie puși în practică.

ADVERTISEMENT

Problemele de sănătate anunțate de către Ștefania i-au luat pe mulți prin surprindere. Printr-o postare pe Instagram, în secțiunea de InstaStory, aceasta le-a spus fanilor ei ce se întâmplă în prezent.

Ștefania a anunțat că are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu logodnica lui Speak

Cunoscuta brunetă a reacționat când a aflat că va trebui să își trateze câteva imperfecțiuni observate la nivelul picioarelor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Ștefania lui Speak a suferit recent din pricina unor vase capilare sparte. Și-a remarcat această problemă pe glezne cel mai probabil pe timpul unei ședințe foto.

Odată finalizată experiența Asia Express, bruneta a avut parte de mult mai multe colaborări și s-a bucurat de această popularitate pe deplin.

ADVERTISEMENT

“M-am mobilizat pentru că trebuie să fiu la o clinică, pentru a-mi trata vasele sparte de pe picioare, pe care le-am observat acum puțin timp și m-am panicat un pic.

Probleme de sănătate pentru Ștefania Iubita lui Speak a aflat că trebuie să meargă de urgență la doctor
Ștefania de la Asia Express a mers la medic din pricina unor neplăceri resimțite recent

Acum mă duc la clinică să văd cum le pot trata, pentru că am înțeles, că în stadiul în care sunt eu, se va trata ușor toată nebunia asta, chiar printr-o ședință.”, a susținut Ștefania într-o postare în mediul online.

ADVERTISEMENT

După vizita la medic, Libelula a mai transmis că va putea să plece liniștită în vacanță alături de artist. Cei doi au programată o plecare mult așteptată în mai puțin de o săptămână. Însă, pentru că problema medicală nu este una gravă, aceasta a fost asigurată că va putea fi tratată și la revenirea în țară.

ADVERTISEMENT