ADVERTISEMENT
Life

Probleme de sănătate pentru Ștefania? Iubita lui Speak a aflat că trebuie să meargă de urgență la doctor

Autor: Madalina Moraru | 21.09.2020 | 22:25
Probleme de sănătate pentru Ștefania? Iubita lui Speak a aflat că trebuie să meargă de urgență la doctor
Ștefania și Speak s-au logodit pe timpul ultimelor ediții din show-ul Antena 1

Ștefania lui Speak a ajuns de urgență pe mâna cadrelor medicale. Cunoscută publicului și după porecla de Libelula, fosta concurentă de la Asia Express se confruntă cu anumite probleme în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Ștefania, logodnica lui Speak, le-a povestit fanilor săi că are probleme și a ajuns deja la medic pentru a vedea care sunt următorii pași ce trebuie puși în practică.

Problemele de sănătate anunțate de către Ștefania i-au luat pe mulți prin surprindere. Printr-o postare pe Instagram, în secțiunea de InstaStory, aceasta le-a spus fanilor ei ce se întâmplă în prezent.

ADVERTISEMENT

Ștefania a anunțat că are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu logodnica lui Speak

Cunoscuta brunetă a reacționat când a aflat că va trebui să își trateze câteva imperfecțiuni observate la nivelul picioarelor.

Mai exact, Ștefania lui Speak a suferit recent din pricina unor vase capilare sparte. Și-a remarcat această problemă pe glezne cel mai probabil pe timpul unei ședințe foto.

ADVERTISEMENT

Odată finalizată experiența Asia Express, bruneta a avut parte de mult mai multe colaborări și s-a bucurat de această popularitate pe deplin.

“M-am mobilizat pentru că trebuie să fiu la o clinică, pentru a-mi trata vasele sparte de pe picioare, pe care le-am observat acum puțin timp și m-am panicat un pic.

ADVERTISEMENT
Probleme de sănătate pentru Ștefania Iubita lui Speak a aflat că trebuie să meargă de urgență la doctor
Ștefania de la Asia Express a mers la medic din pricina unor neplăceri resimțite recent

Acum mă duc la clinică să văd cum le pot trata, pentru că am înțeles, că în stadiul în care sunt eu, se va trata ușor toată nebunia asta, chiar printr-o ședință.”, a susținut Ștefania într-o postare în mediul online.

După vizita la medic, Libelula a mai transmis că va putea să plece liniștită în vacanță alături de artist. Cei doi au programată o plecare mult așteptată în mai puțin de o săptămână. Însă, pentru că problema medicală nu este una gravă, aceasta a fost asigurată că va putea fi tratată și la revenirea în țară.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!