Fotbal intern

Probleme din nou la FC Botoșani! Căpitanul echipei a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Reacția lui Jonathan Rodriguez

30.06.2020 | 15:39
Probleme din nou la FC Botosani Capitanul echipei a fost depistat pozitiv cu coronavirus Reactia lui Jonathan Rodriguez
ADVERTISEMENT

Problemele continuă la FC Botoșani, după ce căpitanul echipei moldovenilor a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Este vorba despre mijlocașul Jonathan Rodriguez, cel care trebuia să revină cât de curând în formația lui Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

Rodriguez trebuia să revină la antrenamentele moldovenilor pe data de 1 iulie, dar acum va intra direct în carantină, ferit de restul colegilor săi.


UPDATE, 30 iunie, ora 15:40 / Jonathan Rodriguez a oferit primele declarații după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus: „Mă simt bine. Nu am niciun simptom. Eu eram în carantină după ce am venit din Argentina. Sper să treacă cât mai repede această problemă și să revin să joc.

ADVERTISEMENT

Eu am venit pe 15 iunie în România, am făcut două teste și am ieșit negativ. Am stat izolat în casă și duminică, la al treilea test am fost pozitiv. Am venit și am stat împreună cu Cascini, colegul meu de la echipă și el e negativ și eu pozitivă”.

„Nu am fost în contact cu nimeni de la echipă, pentru că de când am venit în România, am fost în izolare acasă”, a mai spus Jonathan Rodriguez pentru ziare.com.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 30 iunie, ora 14:42 / Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit despre situația lui Jonathan Rodriguez: Astăzi i-au făcut din nou testul și e pozitiv. Asta mi-a spus Cătălin Anton acum. El oricum era în izolare, nu mai înțeleg nimic.

Aseară, când am vorbit cu președintele despre Rodriguez, el m-a sunat și mi-a spus că nu are niciun simptom, nimic. Rămâne pentru mine o pierdere pentru că voiam să fie pregătit pentru meciul de sâmbătă”.

ADVERTISEMENT

„Rodriguez este deja luat la spital. Ce să fac acum? El oricum nu juca la noi, a venit târziu.

E un mare ghinion pentru el că a fost depistat pozitiv. El nu va juca. Echipa sigur că pierde într-un fel și altul. Sper să îi găsească înlocuitorul potrivit și să îl ajute Dumnezeu să se facă sănătos și să revină”, a mai spus patronul moldovenilor


UPDATE, 30 iunie, ora 13:12 / Justin Ștefan a oferit prima reacție după un nou caz de coronavirus la FC Botoșani: „Programul echipei FC Botoșani nu este în pericol. El a fost plasat în carantină de când a ajuns în România”.

„Acum va urma procedura legală într-un astfel de caz”, a mai spus secretarul general al LPF pentru digisport.ro.


ȘTIRE INIȚIALĂ

Jonathan Rodriguez, căpitanul lui FC Botoșani, depistat pozitiv cu coronavirus

Jonathan Rodriguez, căpitanul lui FC Botoșani, a fost depistat pozitiv cu coronavirus la revenirea în România: Testarea a fost făcută, conform normelor metodologice în vigoare, în astfel de situații.

A fost declanșată o anchetă epidemiologică”, a spus medicul Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani, conform Monitorul de Botoșani.

Nu e primul caz de coronavirus la FC Botoșani

Din nefericire pentru moldoveni, cazul de coronavirus al lui Jonathan Rodriguez nu a fost singurul de la echipă. Medicul lui FC Botoșani a fost depistat cu COVID-19 chiar cu o seară înainte de partida cu Universitatea Craiova, care a fost reprogramată și rejucată la o altă dată decât cea stabilită.

Totodată, în Liga 1 a mai existat un caz, și anume la Dinamo, magazinerul echipei fiind depistat cu coronavirus, motiv pentru care echipa lui Adrian Mihalcea nu a început meciurile de play-off odată cu restul formațiilor.

Două cazuri de coronavirus și în Liga 2

Andrei Marc, fostul fundaș al FCSB-ului, atrage atenția în privința coronavirusului, după ce el și cu colegul său de la Chiajna, Ionuț Biceanu au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

În urma celor două cazuri de coronavirus de la Chiajna, primele din fotbalul românesc, toată echipa a intrat în carantină.

Mă simt foarte bine. Nu, am avut luni o durere de cap şi atât. Am făcut două teste, iar la al treilea am ieşit pozitiv.

Primesc la 12 ore un antibiotic şi un paracetamol. M-au sunat foşti colegi care nu prea credeau în acest virus şi acum au început să creadă”.

„Sincer, e plictisitor să stai în spital, nu prea ai ce face. Nu ai voie să ieşi nicăieri. Sincer, coronavirusul este real, că stau de 5 zile în spital. Dacă nu mă omoară virusul, mă omoară plictiseala”, a mai spus Andrei Marc.

ADVERTISEMENT