Fotbal intern

Necazuri fără SFÎRŞIT pentru Giovani Becali! Pierde o AVERE? Decizia instanţei

Condamnat la 6 ani şi 4 luni în Dosarul Transferurilor, vărul lui Gigi Becali a primit încă o veste proastă....
29.09.2014 | 12:12
Necazuri fara SFIRSIT pentru Giovani Becali Pierde o AVERE Decizia instantei

Condamnat la 6 ani şi 4 luni în Dosarul Transferurilor, vărul lui Gigi Becali a primit încă o veste proastă.

Dacă şase ani de închisoare sau confiscările de milioane de lei nu îi erau de ajuns, Giovani Becali trebuie să plătescă acum şi pensie alimentară pentru un băieţel de 11 ani provenit dintr-o relaţie extraconjugală. Copil pe care – cel puţin oficial – Giovani nu l-a recunoscut niciodată. La finalul săptămânii trecute, judecătorii bucureşteni au fixat suma pe care Becali trebuie să o achite la 2.313,5 lei lunar, “începând cu data de 24.01.2014 şi până la ajungerea copilului la vârsta majoratului sau până la noi dispoziţii”. În instanţă, avocaţii fostului impresar ceruseră o pensie de 300 de lei, în condiţiile în care afaceristul ar avea venituri foarte mici, informează spynews.ro.

A primit cea mai grea pedeapsă

 La începutul lunii martie, Giovani Becali a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, cea mai grea pedeapsă dată de judecători, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată, evaziune fiscală şi spălare de bani. În plus, Becali a fost obligat să plătescă statului român despăgubiri de peste două milioane de lei şi i-au fost confiscate bunuri de peste patru milioane de dolari.

“Nu avea cum, la doi ani, să facă gesturile spuse de Becali”

Necazurile acestuia nu se opresc însă aici. Becali ar putea ajunge să plătească încă un milion de euro în procesul deschis pe numele lui de vicepreşedintele Gloriei Bistriţa, Heinrich Schorsch. Războiul dintre cei doi a început în toamna lui 2011 când  – invitat la un post de televiziune – Giovani Becali a lansat o serie de acuze foarte grave la adresa lui Schorsch, spunând despre omul de afaceri că este fost agent SS. “Dacă respectiva afirmaţie a lui Giovani Becali era făcută într-un cerc restrâns, nu era niciun fel de problemă. Dar să te apuci tu, pe televizor, să spui seara la ora 9-10 în faţa unei naţiuni întregi că Heinrich Schorsch e un neamţ ce a omorât evrei chiar e o aberaţie. Asta, în condiţiile în care o minimă informare pe care ar fi făcut-o ar fi realizat că domnul Shorsch s-a născut în anul 1943 şi nu avea cum, la doi ani, să se apuce să facă gesturile condamnabile spuse de Becali”, au declarat avocaţii lui Schorsch, în urmă cu câteva luni.

SURSA: SPYNEWS.RO

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!