Sport

EXCLUSIV. Suporterii lui FC U au fost refuzaţi de Primărie. Cererea pentru mitingul de sâmbătă a fost respinsă!

UPDATE. 15:56. Suporterii lui FC U Craiova au trimis azi, în jurul orei 13:00, o delegaţie la Primăria din Bănie pentru a discuta cu oficialităţile locale cererea de protest pe care fanii au...
31.08.2017 | 16:12
EXCLUSIV Suporterii lui FC U au fost refuzati de Primarie Cererea pentru mitingul de sambata a fost respinsa

UPDATE. 15:56. Suporterii lui FC U Craiova au trimis azi, în jurul orei 13:00, o delegaţie la Primăria din Bănie pentru a discuta cu oficialităţile locale cererea de protest pe care fanii au adresat-o în scris în urmă cu cîteva zile. Însă pe motiv că cererea nu a fost făcută de o societate juridică aceasta a fost respinsă.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE. 15: 56. Adrian Mititelu a confirmat pentru FANATIK.RO că echipei sale i s-a respins cerera de a juca pe Extensiv. “Nu mă miră deloc că cererea noastră a fost respinsă. Însă nu o voi lăsa aşa. Voi face o nouă plângere la Parchet la dosarul care se află deja în lucru. Abuzurile şi infracţiunile văd că nu se mai opresc”. s-a rezumat să declare Mititelu.

21209182_1630514107005225_1935135291_n

––––––––––––––––

UPDATE. FANATIK.RO a aflat că Primăria Craiovei a refuzat cererea celor de la FC U Craiova 1948 de a juca meciurile de pe teren propriu pe arena “Extensiv”.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

FC U Craiova 1948 este liderul Ligii 4 după ce elevii lui Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu au câştigat cu scorul de 8-0 partida cu Ajax Dobroteşti. După primele trei etape alb-albaştrii au acumulat 9 puncte şi au un golaveraj de 17-3. Însă preşedintele clubului din Bănie, Marcel Iancu a transmis un mesaj public primarului Mihai Geoniu unde îi cere să i se permită lui FC U să dispute jocurile de pe teren propriu pe stadionul Extensiv.

Motivul? Din cauza faptului că efectuează antrenamente şi dispută jocurile de pe teren propriu pe gazonul sintetic de la stadionul Aripile şase fotbalişti ai Ştiinţei acuză probleme medicale. Astfel că şeful lui FC U a decis să facă public un mesaj către primarul oraşul Craiova, Mihai Genoiu cu speranţa că echipa oltenilor o să aibă dreptul să se pregătească în condiţii normale pentru performanţă.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

PROBLEME FC U. “Le punem sănătatea în pericol”

Marcel Iancu a dezvăluit printr-o scrisoare adresată primarului Mihai Genoiu că jucătorii lui Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu nu mai pot să îşi desfăşoare activitatea sportivă pe ternul sintetic deoarece au deja mari prrobleme medicale. “Pe această cale vă anunţ că eu Marcel Iancu mă opun cu vehemenţă să continuăm activitatea de antrenamente şi de jocuri oficiale pe gazonul sintetic al bazei de Sport al Consiliului judeţean Dolj pentru că punem în pericol sănătatea şi integritatea corporală a jucătorilor. Solicit Primăriei Craiova şi Primarului, Mihai Genoiu urgentarea soluţionării cererii noastre de a juca pe stadionul Extensiv Craiova.

Să ai şase fotbaslişti accidentaţi Andrei Preda, Claudiu Ştefan, Avram Marius, Girbita Gabriel, Codrea Lucian şi Dina Eduard este prea mare sacrificu. Suporterii vor fotbal de calitate, dar nimeni nu se gândeşte la integritatea şi sănătatea acestor copii. Echipa este finanţată exclusiv de către Adrian Mititelu”, sunt câteva dintre rândurile pe care Marcel iancu i le-a adresat primarului Genoiu.

IN GALERIE FOTO CITEŞTE MESAJUL INTEGRAL AL LUI IANCU

Tags: