Sport

Probleme financiare serioase la CFR Cluj! Jucătorii, supărați pe conducere: “Poate intră Mara și Bilașco să joace!”. Exclusiv

Problemele financiare de la CFR Cluj persistă, iar jucătorii campioanei României au aproape trei luni restante. Fotbaliștii sunt supărați pe conducători, care mușamalizează situația.
04.12.2021 | 11:44
Probleme financiare serioase la CFR Cluj Jucatorii suparati pe conducere Poate intra Mara si Bilasco sa joace Exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este lider autoritar în Casa Pariurilor Liga 1, însă nu este liniște la echipa din Ardeal. Problemele financiare de la club persistă și, din informațiile FANATIK, jucătorii au intrat în a treia lună restantă.

Probleme financiare serioase la CFR Cluj! Jucătorii, supăraţi pe declaraţiile lui Bogdan Mara

Fotbaliștii CFR-ului sunt supărați că oficialii echipei mușamalizează problemele financiare și unul dintre cei pe care s-au supărat este Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, care a spus în repetate rânduri că situația este bună și că întârzierea este de o lună:

ADVERTISEMENT

„S-a plătit o mare parte dintre datorii. S-au dat și bonusurile jucătorilor pe care le aveau restante de mult timp, pentru sezonul trecut. Am rezolvat foarte multe din datoriile din urmă. Jucătorii mai au de primit un singur salariu.

Lucrurile nu stau așa cum sunt aruncate prin ziare. Toată lumea a fost înțelegătoare”, a fost una dintre declaraţiile lui Mara din urmă cu trei săptămâni care i-a înfuriat pe jucători.

ADVERTISEMENT

În decembrie se va plăti un salariu restant! Apoi, jucătorii vor avea de aşteptat până la următoarea plată

Surse din cadrul clubului au declarat pentru FANATIK că în luna decembrie se va plăti un salariu restant, însă există şi o veste proastă. Jucătorilor şi staff-ului li s-ar fi comunicat că următorul salariu va fi plătit în februarie.

Din acest motiv, atmosfera din cadrul lotului este departe de a fi ideală. Denis Alibec a fost exclus din lotul echipei pentru că a plecat înainte în finalul meciului cu Academica Clinceni la cabine, nemulţumit de faptul că nu este folosit. Însă, înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, Alibec şi-a cerut scuze şi a fost reprimit la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Tensiuni uriaşe în cadrul lotului! Jucătorii, săgeţi către cei din conducere: “Să intre Mara şi Bilaşco!”

Cu o zi înaintea meciului cu Academica Clinceni, Alex Chipciu şi Rachid Bouhenna au avut un conflict fizic la o şedinţă de pregătire, însă de această dată Petrescu a trecut peste şi a decis să îi folosească în meciul cu “lanterna roşie”.

Din cauza situaţiei financiare dificile, jucătorii au spus în câteva grupuri că poate ar fi mai bine să intre pe teren cei din conducere: “Să intre Mara şi Bilaşco să joace!”.

ADVERTISEMENT

În ciuda problemelor, CFR Cluj este lider autoritar în Casa Pariurilor Liga 1, acolo unde a obţinut 15 victorii în cele 17 etape scurse. Ardelenii au opt puncte avans faţă de FCSB, principala contracandidată.

În iarnă se anunţă mişcări de trupe: “Avem o situaţie cu jucători plătiţi şi care reprezintă diferenţa care ne împiedică să dăm salariile la zi”

În iarnă se anunţă mişcări mari de trupe de la echipa ardeleană. Noul preşedinte al clubului, Cristi Balaj, a spus că vor pleca mulţi jucători, pentru a scădea cu mult bugetul salarial uriaş, care este cifrat undeva la 700.000 de euro lunar:

“În primul rând trebuie să plătim de jucătorii care sunt plătiţi de CFR Cluj şi nu sunt pe listă. Am fi vrut să îi punem pe liste, dar nu putem. Avem o situaţie cu jucători plătiţi şi care reprezintă diferenţa care ne împiedică să dăm salariile la zi”, a spus Balaj după înfrângerea cu Randers din Conference League.

  • 700.000 de euro este bugetul salarial lunar al celor de la CFR Cluj 
  • 6.000.000 de euro a pierdut în acest sezon patronul ardelenilor, Neluţu Varga
ADVERTISEMENT