Fotbal intern

Probleme financiare la Dinamo! Jucătorii sunt neplătiți de o lună și jumătate: “Ne afectează. E cea mai grea perioadă de când sunt aici”

26.10.2019 | 19:27
Probleme financiare la Dinamo Jucatorii sunt neplatiti de o luna si jumatate Ne afecteaza E cea mai grea perioada de cand sunt aici
ADVERTISEMENT

Dinamo primește vizita celor de la Viitorul în prima etapă a returului sezonului regular din Casa Pariurilor Liga 1, iar înainte de partida programată duminică, Deian Sorescu a declarat că sunt restanțe salariale, iar permanentele discuții legate de vânzarea clubului îi apasă pe jucători. Mai mult, fundașul de de 22 spune că aceasta este cea mai dificilă perioadă pentru Dinamo de când este el la echipă.

Jucătorii de la Dinamo sunt neplătiți de o lună și jumătate

Deian Sorescu a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Viitorul, programat duminică de la ora 20:30 în etapa a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1, despre problemele financiare de la Dinamo. Fundașul spune că jucătorii sunt neplătiți de o lună și jumătate, iar problema legată de patronatul clubului afectează și lotul.

ADVERTISEMENT

E o situație grea la club, dar nu o cunosc așa bine. Avem un salariu de luat, unii un salariu și jumătate, dar ni s-a spus că se va rezolva zilele viitoare. Nu pot spune că asta ne trage în spate. Eu sunt unul dintre jucătorii tineri și pot să zic că nu mă gândesc la asta. Vreau să demonstrăm pe teren că merităm banii pe care-i luăm. Normal că ne afectează discuțiile astea despre vânzarea clubului. Dinamo este un club uriaș și nu cred că se va ajunge la faliment. De când sunt eu la Dinamo, cred că aceasta e cea mai grea perioadă din toate punctele de vedere. Spun asta din cauza problemelor care sunt“, a declarat Deian Sorescu.

  • Deian Sorescu joacă la Dinamo din vara lui 2018

Dinamo, la două puncte de play-off

Obiectivul lui Dinamo în acest sezon este clasarea pe unul dintre primele șase locuri la finalul sezonului regular, după doi ani în care a evoluat în play-out. După un început dificil, formația a fost preluată de Dusan Uhrin și punctele au început să se adune.

ADVERTISEMENT

La finalul turului, Dinamo a ocupat locul nouă, dar a fost despărțită de locul șase, ocupat de Astra, de doar două puncte. Formația lui Dusan Uhrin primește vizita celor de la Viitorul în prima etapă a returului, într-un meci programat duminică de la ora 20:30. Dinamo are de luat o revanșă în fața trupei lui Hagi, după 0-5 în meciul tur.

  • 17 puncte are Dinamo la sfârșitul turului sezonului regular