News

Probleme grave de sănătate pentru Sorin Ovidiu Vîntu. ”A suferit o operație de amputare la un picior”

16.02.2021 | 18:01
Probleme grave de sanatate pentru Sorin Ovidiu Vintu A suferit o operatie de amputare la un picior
ADVERTISEMENT

Probleme medicale grave pentru Sorin Ovidiu Vîntu. Fostul om de afaceri a suferit o ”operație de amputare la un picior”.

Sorin Roșca Stănescu, un apropiat al milionarului, susține că fostul mogul trece prin clipe grele. Se pare că Vîntu s-a aflat și în comă, infecția propagându-se în tot corpul, conform Bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate pentru că nici lui nu-i face plăcere, a spus jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

Ce spune Roșca Stănescu despre starea de sănătate a lui Sorin Ovidu Vîntu

„ A suferit o operație de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecții foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condițiile în care cei de acolo, de la Administrația Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata.

ADVERTISEMENT

A trecut și printr-o situație mai gravă, s-a aflat și în comă, infecția s-a propagat în întreg organismul. Acum știu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!”, a declarat Sorin Roșca Stănescu.

„Ce pot să vă spun e ceva trist, cel puțin din perspectiva lui și a mea… A suferit o operație de amputare la un picior într-un spital din străinătate, urmând să se refacă, sperăm… Această amputare este consecința unui început de cangrenă, o infecție extrem de severă, care a fost făcută în închisoare în condițiile în care direcția penitenciarelor nu i-a dat aprobare să se trateze și să se opereze la timp.

ADVERTISEMENT

Putea să-și piardă viața înainte să ajungă la această amputare s-a aflat și-n comă, tot ca urmare a acestei probleme. Acum se pare că este în afara oricărui pericol. Am vorbit aproape zilnic cu el. Așteptăm să se întoarcă în țară.

Deci veștile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui și mai puțin preocupat de proiectul său cu școala de business”, a spus Sorin Roșca Stănescu.

ADVERTISEMENT

Sorin Ovidiu Vântu a fost condamnat la 11 ani de închisoare, în mai multe dosare. După eliberarea din penitenciar, în aprilie 2020, Vântu a fost foarte activ pe rețelele de socializare și a contestat dur măsurile luate de Guvernul liberal.

ADVERTISEMENT