Sport

George Ogăraru, reacție amplă după ce i s-a făcut plângere penală. Atac la Gabi Safta și Gheorghe Mustață: „Adulți care se folosesc de copii”

George Ogăraru a fost reclamat de părinții unui copil legitimat la CSA Steaua. Oficialul clubului din Ghencea s-a apărat într-un comunicat de presă.
06.10.2022 | 18:13
George Ogararu reactie ampla dupa ce i sa facut plangere penala Atac la Gabi Safta si Gheorghe Mustata Adulti care se folosesc de copii
George Ogăraru a fost reclamat la poliție de părinții unui fost junior al CSA Steaua. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
06-10-2022
15:23

George Ogăraru, reacție amplă după ce a fost reclamat la Poliție

George Ogăraru, șeful centrului de copii și juniori de la Steaua, a publicat un amplu comunicat de presă în care s-a apărat după acuzațiile pe care le consideră false: „Trăim zile în care orice părinte nemulțumit de faptul că fiul lor nu se mai conformează standardului impus de un club poate depune o plângere penală chiar dacă ‘fapta nu există’, iar atunci când sunt chemați să își susțină declarația, spun că ‘au fost în eroare’. 


Nu voi dezvolta cazul acestui copil pentru a nu afecta situația lui socială însă vă pot spune că acel copil este un copil salvat de mine din mâna Poliției. Îmi pare nespus de rău că există pe lume adulti care se folosesc de copii pentru a-și atinge scopurile meschine însă, trag nădejde că, mai devreme sau mai târziu, nota de plată va fi pe măsura faptelor”, e doar un fragment din comunicatul emis de oficialul CSA Steaua București.

Șeful Centrului de Copii și Juniori a CSA Steaua, George Ogăraru, este acuzat de abuz de putere și a fost reclamat la Poliție de părinții unui junior de 14 ani.

Motivul pentru care George Ogăraru s-a ales cu plângere penală

Până în septembrie 2021 George Ogăraru a fost managerul secției de fotbal din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, ulterior fiind numit șeful centrului de Copii și Juniori a grupării din Ghencea.

ADVERTISEMENT

De la instalarea în noua funcție, Ogăraru s-a confruntat cu mai multe probleme și a fost acuzat de abuz de putere. Recent, părinții unui fost junior al CSA Steaua l-au reclamat la poliție.

Conform jurnaliștilor de la Realitatea Sportivă părinţii minorului F.T. au depus reclamaţie la Secţia de Poliţie 22 din București, împotriva oficialului stelist.

ADVERTISEMENT

Părinții minorului, în vârstă de 14 ani, susțin că fiul lor a fost dat afară de la CSA Steaua de George Ogăraru și că fostul junior este acum ”într-o stare de anxietate”.

Părinții lui F.T. a mai spus că oficialul ”militarilor” l-a umilit pe copil acuzându-l de furt în fața celorlalți sportivi prezenți la antrenament și a antrenorilor Mihai Chiriţă şi Lajos Sătmăreanu.

ADVERTISEMENT

Reclamatie ogararu

În plus, reclamanții au amintit faptul că cei care l-au acuzat pe fiul lor de furt ar fi rude cu șeful Centrului de Copii și Juniori din Ghencea. Este a doua oară când părinții lui F.T. depun plângere împotriva lui George Ogăraru. Pe prima au retras-o după ce au primit asigurări că fiul lor își va putea continua activitatea la CSA Steaua.

Și angajații de la CSA Steaua îl acuză pe Ogăraru de comportament abuziv

George Ogăraru nu are probleme doar cu părinții copiilor legitimați la gruparea ”militară”. Anul trecut oficialul CSA Steaua a fost acuzat că a tăiat salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori cu 10% și că și-a mărit propria leafă cu 30%.

ADVERTISEMENT

Tot anul trecut, George Mustață, liderul galeriei echipei finanțate de Gigi Becali, l-a acuzat pe fostul internațional că în perioada în care activa la Farul Constanța ar fi subînchiriat vila de serviciu pe care a primit-o din partea clubului, pentru suma de 2.000 de euro.

La vremea respectivă Mustață susținea că acesta a fost motivul pentru care George Ogăraru a fost dat afară, în cele din urmă, de la clubul patronat de Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Șocul de care a avut parte un străin la scurt timp după ce...
Șocul de care a avut parte un străin la scurt timp după ce a ajuns în București: „E infernal aici!”. Ce a observat
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care...
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care au ales să plece la muncă în străinătate
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Viorel Lis, foc și pară pe Irinel Columbeanu. De la Oana a pornit
Viorel Lis, foc și pară pe Irinel Columbeanu. De la Oana a pornit
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni...
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni mai atractivă”
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei