PROBLEME ÎN CUPLU. Zece semne că TE ÎNŞALĂ

PROBLEME ÎN CUPLU. Instincul îţi spune că partenerul te înşală? Înainte să tragi concluzii pripite, e bine să analizezi comportamentul lui....
15.01.2015 | 20:11
PROBLEME IN CUPLU Zece semne ca TE INSALA

PROBLEME ÎN CUPLU. Instincul îţi spune că partenerul te înşală? Înainte să tragi concluzii pripite, e bine să analizezi comportamentul lui.

Poate eşti doar prea suspicios şi nu are rost să îţi strici armonia din relaţie doar pentru că ţie ţi se pare că lucrurile nu merg ok.

E valabil şi pentru fete şi pentru băieţi – îi vom spune generic ”partener/el”.

PROBLEME ÎN CUPLU. Brusc nu mai are timp pentru tine

PROBLEME ÎN CUPLU. Înainte stăteaţi ore în şir împreună. Brusc, planurile lui s-au schimbat, fără să intervină ceva cu adevărat urgent. Nu mai are chef de nimic, scoţi vorbele cu cleştele din gura lui. E bine să ai o discuţie calmă şi serioasă cu el – poate e trist, stresat.

E suspicios când vine vorba de telefon

PROBLEME ÎN CUPLU. Telefonul era mereu lângă voi şi nu se ascundea cu nimic. Acum ia telefonul cu el pe oriunde se duce, până şi în baie. Oricât de puţin ar lipsi, telefonul e lângă el. Sună cineva, întrebi cine e şi îţi răspunde ”Nimeni”. Serios?

Începe să te verifice excesiv fără motiv

PROBLEME ÎN CUPLU. E un fel de apărare pe care o face omul care înşală – mută toată atenţia pe tine şi încearcă să te facă să te simţi vinovat fără motiv. Aşa ceva nu se face! Geloziile fără rost nu vă fac bine deloc, dar când ştii că eşti perfect nevinovat, spune-i să se uite în oglindă.

Spune că are noi prieteni, dar nu te invită să-i cunoşti

PROBLEME ÎN CUPLU. Care sunt motivele pentru care nu poţi să îi cunoşti? Oricât de diferiţi ar fi de genul tău de prieteni, tot ar fi frumos să îi cunoşti măcar. Nu poate să judece în locul tău cât de cool sau naşpa sunt ei. Nu zice nimeni să fiţi mereu împreună, dar e ok să îi cunoşti.

Ascunde postările cu voi doi

PROBLEME ÎN CUPLU. Stai puţin, ce face? Înţelegem cazurile în care chiar nu îi place cum a ieşit într-o poză sau n-a fost de acord cu postarea ta. Oricum e drăguţ să vă consultaţi înainte. Dar face asta fără motiv serios? Hmmm… de cine se ascunde?

Nici unul din voi nu e fericit

PROBLEME ÎN CUPLU. Când cineva se simte cu musca pe căciulă, inevitabil va avea momente în care pare distras, fără chef, iar de aici încep neînţelegerile. Tu te simţi prost, partenerul nu înlelege ce se întâmplă cu voi doi…şi tot aşa. Trebuie să faci ceva – voi doi eraţi veselia întruchipată înainte, right?

Dă prea multe explicaţii

PROBLEME ÎN CUPLU. Când nu vorbeşte e rău, dar şi dacă e muuuult prea generos în detalii e suspicios. Mai generos ca de obicei. Când îşi justifică fiecare lucru pe care l-a făcut, povesteşte despre timpul petrecut fără tine cu prea multe detalii, atunci clar e ceva dubios.

Nu mai e la fel de afectuos ca înainte

PROBLEME ÎN CUPLU. La început nu te lasa nici să respiri. Aveai parte de toată alintarea la care visai. Sigur, aşa sunt toate cuplurile la început, focul se mai stinge un pic, dar când doar tu eşti cel care alintă, începi să devi suspicios. Vorbeşte cu el şi află de ce nu îţi mai oferă atenţie ca înainte.

Îi ia o grămadă de timp să-ţi răspundă la mesaje

PROBLEME ÎN CUPLU. Vezi că e online, ştii că are telefonul lângă el mereu, dar îi ia o veşnicie să îţi răspundă. Şi răspunde şi sec. Tu ştii cel mai bine cum e el de obicei şi când ceva se schimbă e normal să îţi pui întrebări.

Nu se ţine de promisiuni şi nu mai are iniţiativă

PROBLEME ÎN CUPLU. Era vorba că mergeţi la film? Nu mai ieşiţi în oraş împreună? Zice că nu are chef, dar totuşi merge cu prietenii în oraş? Tot ce faceţi împreună porneşte de la tine? Ori s-a plictisit, ori te… însală.

sursa: zutv.ro