Fotbal international

Probleme în familia lui Cristiano Ronaldo. Fratele său este investigat pentru fraudă

05.12.2020 | 23:07
Probleme in familia lui Cristiano Ronaldo Fratele sau este investigat pentru frauda
ADVERTISEMENT

Familia lui Cristiano Ronaldo are parte de probleme după ce fratele superstarului portughez, Hugo Dinarte Aveiro, a aflat că este investigat pentru fraudă legată de tricouri imprimate cu numele cvintuplului câștigător al Balonului de Aur.

Potrivit publicațiilor din Italia, fratele lui Ronaldo a comandat producția a peste 13.000 de tricouri replică în ediție limitată false.

ADVERTISEMENT

Rapoartele din presă indică că Pegaso, o companie din Torino, a fost însărcinată cu acest proiect.

Probleme în familia lui Cristiano Ronaldo. Fratele său este investigat pentru fraudă

Problemele fratelui lui Cristiano Ronaldo au apărut după s-a început investigația pentru fraudă pe numele acestuia. Compania Mussara, deținută de frații Cristiano și Hugo, a comandat o ediție limitată de tricouri care se presupune că vor fi identice cu cele Adidas.

ADVERTISEMENT

Comanda ar valora în total 450.000 de euro, acestea fiind doar copii ale brand-ului german Adidas care se ocupă de producția echipamentului lui Juventus Torino încă din 2015. Nemții plătesc anual 46 de milioane de lire sterline clubului italian.

Contractul se întinde până în 2027 moment în care Juventus are opțiunea de-al prelungi sau poate opta pentru un alt sponsor tehnic. Firma Pegaso a raportat că tricourile false au fost puse la vânzare în muzeul din Madeira al lui Ronaldo pentru suma de 36 de lire per bucată.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a ajuns la 750 de goluri marcate în carieră

Atacantul portughez a marcat golul 750 în carieră contra celor de la Dinamo Kiev și a celebrat momentul printr-o postare pe Instagram. “750 de goluri, 750 de momente fericite, 750 de zâmbete pe chipul suporterilor.

Le mulțumesc tuturor jucătorilor si antrenorilor care m-au ajutat să ajung la aceasta cifră incredibilă, le mulțumesc tuturor oponenților loiali care m-au făcut sa muncesc mai mult in fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Dar mai presus de toate, vreau să le mulțumesc celor din familia mea, care au fost mereu prezenti în cele mai bune și mai rele momente. Următorul stop: 800 de goluri! Hai s-o facem! Până la final!”, a postat Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT