ADVERTISEMENT
Life

Probleme în familia lui Jador. Ce regrete are manelistul

Autor: Cerasela Stafie | 29.09.2020 | 12:24
Probleme în familia lui Jador. Ce regrete are manelistul
Probleme în familia lui Jador. Ce regrete are manelistul Sursa foto: Instagram

Jador are probleme familiale. El este unul dintre cei mai în vogă cântăreți de manele din această perioadă, dar se pare că viața de familie nu este chiar cea pe care și-ar fi dorit-o.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a făcut declarații cu privire la rudele pe care le are și si-a exprimat regretul pentru modul în care relațiile din familie evoluează. El a dezvăluit că are un frate și o soră, ambii fiind plecați peste hotare, iar distanța dintre ei îl afectează tare mult.

Remus Ionuț Dumitrache, pe numele real, a mai vorbit anterior despre perioadele dificile prin care au trecut. El provine dintr-o familie penticostală numeroasă, iar copilăria i-a fost marcată de sărăcie, scrie spynews.ro

ADVERTISEMENT

Probleme în familie pentru Jador. Cântărețul nu are frații aproapre

Jador este unul dintre artiștii care împărtășesc experiențele din viața de zi cu zi cu fanii lor. Ultimul episod l-a găsit pe celebrul manelist vorbind despre frații săi, care locuiesc peste hotare și cărora de duce dorul. El a mărturisit că nu și-a mai văzut sora de 2 ani, aceasta fiind plecată la muncă în Germania.

„Fratele meu e în Anglia, sora mea e în Germania. Pe sora mea nu am văzut-o doi ani de zile, pentru că a plecat la muncă. Trebuie să-și găsească bărbatul ei… Familia noastră l-a ajutat cu ce a putut că și el e singur. Băiatul ăsta cu care s-a măritat sora mea și trebuie să-l ajute cineva”, a spus artistul la „Antena Stars”, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

Solistul de muzică de petrecere a continuat prin a-și exprima regretele cu privire distanțarea de nepoțeii lui, pe care a apucat să îi vadă doar de câteva ori. „Noi suntem mulți, ne ajutăm unii pe alții. Până la urmă acum sunt nepoții mei la mijloc. Am nepoți, nu-mi vine să cred. Uite, mă, și eu nu-mi cunosc nepoții. M-am văzut de trei, patru ori cu ei. Le-am dus o pungă de dulciuri și gata. Asta înseamnă străinătatea” a mai spus el pentru sursa anterioară.

Nu este prima dată când Jador povestește cu îngrijorare despre situațiile prin care sunt nevoiți să treacă. La începutul acestei luni, el a povestit că mama sa are o stare precară de sănătate, lucru care l-a afectat în mod deosebit, neputând să se concentreze suficient pe proiectele pe care le avea în desfășurare.

ADVERTISEMENT

“E bolnavă rău mama. Îți dai seama că nu-mi arde când e supărată ea rău să vin să fac o poză sau să vină 30 de oameni să stau jumătate de oră să fac poză, să mă opresc în stradă să fac poză, dar trebuie, că te iubesc oamenii”, a spus cântărețul la „Antena Stars”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!