Life

Probleme în lumea influencerilor! Andra Volos de la Puterea dragostei, sancționată de Instagram

Andra Volos de la Puterea dragostei s-a trezit cu o atenționare din partea Instagram, după ce o postare i-a fost ștearsă din motive de spam.
16.08.2021 | 10:56
Probleme in lumea influencerilor Andra Volos de la Puterea dragostei sanctionata de Instagram
Andra Volos, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei a dat de belea pe Instagram! Frumoasa șatenă a încălcat regulile de pe rețelele de socializare. S-a petrecut în urma unui concurs pe care l-a făcut pentru fanii săi în calitate de influenceriță.

Vedeta urmărită de peste 520.000 de persoane s-a trezit cu o postare ștearsă pe motiv că ar fi repetat-o în mod abuziv (spam).

ADVERTISEMENT

Chiar fosta concurentă de la Puterea dragostei i-a înștiințat pe fanii ei în legătură cu ceea ce a pățit. Asta după ce mulți au întrebat ce se mai întâmplă cu concursul pe care l-a anunțat.

Andra Volos de la Puterea dragostei, sancționată de Instagram

Andra a scris pe Instagram în urmă cu câteva ore că este prima oară când o postare îi este ștearsă, deși a mai realizat până acum concursuri. Probabil că mai multe persoane i-au dat report, iar rețeaua de socializare le-a considerat îndrepătțite reclamațiile.

ADVERTISEMENT

„M-am trezit și am observat că cei de la Instagram mi-au șters postarea cu concursul. Este pentru prima dată când mi se întâmplă așa ceva. Am postat poze mult mai indecente”, este mesajul postat de Andra Volos pe Instastory.

Postarea la care face referire Andra este din 11 august. Potrivit mesajului primit de la Instagram, șatena a încălcat regulile comunității online.

ADVERTISEMENT

Instagram consideră spam oferirea de funcții care nu există, vânzarea de conturi sau nume de utilizatori ori pretenția ca utilizatorii să urmărească ori să distribuie elemente de conținut înainte de a vedea despre ce este vorba.

„Nu permitem utilizatorilor să trimită mesaje spam altor utilizatori în scopul de a obține aprecieri, urmăriri, distribuiri sau vizualizări de clipuri video”, sună mesajul primit de Andra Volos de la Instagram.

ADVERTISEMENT
andra volos puterea dragostei
Andra Volos le-a prezentat fanilor mesajul primit de la Instagram după ștergerea postării

Giveaway-uri cu probleme pentru influenceri

Cineva i-a scris fostei iubite a lui Bogdan Mocanu că rețeaua de socializare nu mai permite giveaway-uri cu bani sau premii, fapt pentru care vedetei i s-a șters postarea.

Andra i-a redirecționat apoi pe urmăritorii ei către o altă pagină unde se va desfășura concursul respectiv. Volos le-a promis câștigarea unui telefon mobil în urma unui concurs prin tragere la sorți.

După cum chiar vedeta Kanal D a remarcat, tot mai multe conturi de pe această platformă de socializare sunt restricționate din cauza promovărilor agresive și ale concursurilor, Instagram-ul devenind treptat o adevărată piață cu premii.

 

ADVERTISEMENT