Fotbal international

Probleme în paradis. Fiul de 10 ani al lui Cristiano Ronaldo, investigat de poliția portugheză. Video

13.07.2020 | 20:21
Probleme in paradis Fiul de 10 ani al lui Cristiano Ronaldo investigat de politia portugheza Video
ADVERTISEMENT

Fiul de 10 ani al lui Cristiano Ronaldo este investigat de poliția portugheză, după o filmare apărută pe rețelele de socializare.

Băiatul cel mare al starului de la Juventus Torino, Cristiano Ronaldo jr, a împlinit 10 ani la 17 iunie și i-a surprins pe fani cu o nouă coafură în stilul pe care îl adopta tatăl său în tinerețe.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez i-a organizat micului Cristiano o petrecere minunată în casa pe care Ronaldo o deţine la Madrid. Nu au lipsit baloanele, o piscină plină cu spumă, mingile și jucăriile gonflabile.

Poliția l-a investigat pe fiul de 10 ani al lui Cristiano Ronaldo

Ultimul weekend a fost unul cu ghinion pentru fiul de 10 ani al lui Cristiano Ronaldo, care a ajuns să fie investigat de poliția portugheză după o postare pe rețelele de socializare a sunei dintre surorile fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Cotidianul spaniol As scrie că Elma, sora lui Ronaldo, a pus pe Instagram un filmuleț în care Cristiano jr conduce singur un jet ski, în ciuda faptului că legea din Portugalia nu permite acest lucru decât cu permis și doar persoanelor peste 18 ani.

Filmarea a fost făcută la sfârșitul săptămânii trecute, în Madeira, și a fost publicată de Elma, care apoi a șters clipul, dar acesta apucase deja să se viralizeze. Mai mult, Cristiano Ronaldo și mama acestuia, Dolores Aveiro, au distribuit postarea Elmei, fără să realizeze ilegalitatea.

ADVERTISEMENT

Fiul starului de la Juventus ar putea fi amendat cu o sumă între 300 și 3.000 de euro. Pățania lui Cristiano jr a provocat reacții vehemente pe rețelele de socializare: ”Ce lipsă de responsabilitate! Atât de tânăr și conduce un ski jet”, a fost doar unul dintre comentariile postate.

Cristiano Ronaldo a sărbătorit la începutul lunii iunie ziua de naștere a gemenilor Eva și Mateo și s-a deghizat în Aladin pentru a se distra alături de familia sa, în timp ce Georgina a preferat să se deghizeze într-un ”Power Ranger” roz.

ADVERTISEMENT

Portughezul Cristiano Ronaldo este disperat să reuşească să câştige măcar o singură dată titlul de golgeter în Serie A. Nu e deloc o misiune uşoară, pentru că după ce a ratat acest obiectiv în primul său sezon în fotbalul italian, anul trecut, acum în faţa sa se află un adversar extrem de redutabil, vârful lui Lazio, Ciro Immobile.

ADVERTISEMENT