Life

Probleme în paradis? Ilie Năstase și Ioana Simion, distanți pe litoral

08.07.2020 | 20:09
Probleme in paradis Ilie Nastase si Ioana Simion distanti pe litoral
ADVERTISEMENT

Au șters cu buretele toate momentele neplăcute și au decis că povestea lor de dragoste mai merită o șansă. Ba chiar și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu și lasă de înțeles că ar vrea ca familia să se mărească cu încă un membru.

Ipostazele în care au fost surprinși recent, însă, i-au făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva au apărut noi probleme în paradis. Nu de alta, dar Ilie Năstase și Ioana Simion sunt cam distanți în luna de miere pe care au ales să o petreacă pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Sau poate că așa se vede din imaginile publicate recent, chiar în timp ce cuplul se plimba liniștit prin Mamaia. Nu la braț, cum poate v-ați fi așteptat, ci la câțiva metri depărtare unul de celălalt. În ciuda aparențelor, Nasty nu renunță la visul de a deveni tată pentru a șasea oară, mai ales că frumoasa lui soție își dorește o fetiță.

Ilie Năstase și Ioana Simion, distanți în luna de miere. Cum au fost surprinși cei doi

Îmbrăcată într-o rochiță vaporoasă roz și o pereche de colanți negri, bruneta nu și-a sincronizat foarte bine pașii cu fostul mare tenismen român, rămas câțiva metri în urma sa. Intenționat sau nu, gestul său a stârnit noi controverse în mediul online, unde se speculează deja pe seama unei despărțiri definitive.

ADVERTISEMENT
Cei doi soți sunt distanți în luna de miere. Sursa foto: click.ro
Cei doi soți sunt distanți în luna de miere. Sursa foto: click.ro

În plus, Nasty a fost surprins în următoarea zi pedalând de zor prin stațiune, semn că vrea să se mențină în formă pentru soția mai tânără. Nu de alta, dar insistă că își dorește să îi îndeplinească dorința de a aduce pe lume o fetiță.

Cum a convins-o să se căsătorească: „M-a făcut să plâng”

Chiar dacă decizia persoanei iubite nu i-a căzut tocmai bine, Ilie Năstase a fost de acord să pună capăt căsniciei, cu condiția ca bruneta să îmbrace, totuși, rochia de mireasă. „ La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu.

ADVERTISEMENT

Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng. 

Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a dezvăluit Ioana Simion.

ADVERTISEMENT

Dar de ce a vrut Ilie Năstase să se însoare, știind că urma să divorțeze? Ei bine, a lămurit misterul, în stilul caracteristic: „Știu că ea nu s-a căsătorit prima dată în rochie de mireasă și că își dorea foarte mult acest lucru. După ce am cucerit-o, am renunțat la divorț”, a spus fostul mare tenismen român.

ADVERTISEMENT