Fotbal international

Probleme în paradisul familiei Beckham. Victoria a fost nevoită să împrumute o sumă uriașă de bani

19.06.2020 | 13:48
Probleme in paradisul familiei Beckham Victoria a fost nevoita sa imprumute o suma uriasa de bani
ADVERTISEMENT

Problemele financiare au ajuns și în paradisul familiei Beckham, în ciuda faptului că David și Victoria au o avere estimată la aproximativ un miliaard de euro.

Afacerile celor doi au intrat într-un declin în ultimii ani, iar Victoria Beckham a înregistrat numai în 2019 pierderi de peste 13 milioane de euro cu firmele deținute în lumea modei.

ADVERTISEMENT

Deși suma pare infimă în comparație cu averea familiei, marea problemă a celor doi soți Beckham o reprezintă lichiditățile. Și asta pentru că o mare parte din banii familie sunt investiți în diferite proiecte.

Familia Beckham, mari probleme financiare

Conform cotidianului britanic The Sun, problemele financiare ale familiei Beckham au făcut-o pe Victoria să apeleze la un împrumut bancar pentru a scăpa de faliment.

ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei Spice Girls a decis să facă un împrumut de șapte milioane de euro, după ce în ultimii ani firmele sale au înregistrat pierderi de peste 46 de milioane de euro.

”Posh nu ar vrea să renunţe la controlul în afacerea care este clădită pe numele ei. Cu toate acestea, vremurile disperate necesită măsuri disperate. Această mişcare pe care a făcut-o va asigura o injecţie de numerar foarte necesară.

ADVERTISEMENT

Anul trecut a acumulat pierderi record, de aproximativ 12 milioane de lire sterline (n.r – 13.3 milioane de euro) şi nu îşi permitea să nu ia măsuri radicale”, a declarat un expert financiar.

David și Victoria Beckham reprezintă unul dintre cele mai cunoscute cupluri la nivel planetar. Cei doi sunt căsătoriţi din anul 1999, dar relaţia au început-o în urmă cu 23 de ani. Cuplul are patru copii: Brooklyn Joseph (21 de ani), Romeo James (17), Cruz David (15) şi Harper Seven (8), dar în ultima vreme presa de scandal a scris despre un posbil divorț între cei doi.

ADVERTISEMENT