News

Probleme în spatele gratiilor pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în penitenciarul în care e închisă fosta blondă de la Cotroceni

Situație inedită în penitenciarul în care este închisă Elena Udrea. Mai multe deținute au acuzat stări de rău după ce au mâncat la cantina închisorii
03.08.2022 | 11:52
Probleme in spatele gratiilor pentru Elena Udrea Ce se intampla in penitenciarul in care e inchisa fosta blonda de la Cotroceni
Probleme la penitenciarul Târgșor pentru Elena Udrea. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Situație aparte în penitenciarul de femei de la Târgșor, acolo unde este închisă Elena Udrea. În urmă cu puțin timp, câteva deținute s-au plâns de stări de rău. Acestea au transmis că le-au apărut erupții pe corp. Totul s-ar fi întâmplat după ce femeile au mâncat de la cantină.

Ce se întâmplă în penitenciarul în care e închisă Elena Udrea

Deținutele cred că mâncarea gătită care le-a fost servită ar fi avut și alimente alterate, alimente stricate care, în cele din urmă, au condus la erupții pe pielea lor. Surse Antena 3 au transmis că vorbim, totuși, de un număr destul de mare de femei închise care au acuzat lucrul acesta.

ADVERTISEMENT

Deținutele s-ar confrunta cu aceste probleme, mai scrie sursa anterior citată, după ce ar fi consumat o mâncare pentru care bucătarul ar fi folosit mai multe legume alterate.

Nu a mai durat mult până când mai multe femei închise la Târgșor s-au prezentat la cabinetul medical. Doctorii de aici le-au preluat imediat, au constatat erupțiile pe piele și au început să le trateze.

ADVERTISEMENT

Mai trebuie spus că n-ar fi prima situație de acest gen în penitenciarul de femei. Astfel, în urmă cu patru ani, la Târgșor ar mai fi avut loc o situație asemănătoare. Atunci ar fi fost vorba despre o brânză stricată care a fost servită deținutelor.

De remarcat că Elena Udrea s-a aflat printre norocoase, fosta blondă de la Cotroceni nefiind printre paciente. Se întâmplă lucrul acesta și pentru că aceasta nu servește nimic din cantina unității. Elena Udrea ar mânca numai din pachetele pe care le primește.

ADVERTISEMENT

De asemenea, fostul ministru al Turismului ar mai avea obiceiul de a-și completa mesele cu produse achiziționate de la magazinul din incinta închisorii.

Vă readucem aminte că Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare pentru prejudiciul pe care l-a adus statului în urma Galei Bute. A fost acuzată atunci de luare de mită și abuz în serviciu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, după ce a fost pronunțată decizia, Elena Udrea a fugit din țară. A fost dată în urmărire generală și prinsă la puțin timp pe teritoriul Bulgariei, undeva în apropiere de granița cu Grecia.

ADVERTISEMENT