Fotbal international

Probleme în vestiarul lui Inter după meciul cu Slavia. Lukaku a fost la un pas de bătaie cu Brozovic

19.09.2019 | 12:26
Probleme in vestiarul lui Inter dupa meciul cu Slavia Lukaku a fost la un pas de bataie cu Brozovic

Romelu Lukaku a fost la un pas de bătaie cu Marcelo Brozovic, la sfârșitul partidei cu Slavia Parga (1-1). Jucătorii lui Inter au reușit să egaleze în minutul 92 prin Nicolo Barella, iar după meci Lukaku a avut o reacție dură la adresa coechipierilor. Atacantul belgian le-a reproșat colegilor că nu au respectat tactica lui Antonio Conte, antrenorul echipei.

Lukaku a fost la un pas de bătaie cu Brozovic în vestiarul lui Inter

În timp ce Romelu Lukaku le reproșa colegilor că nu au urmat sfaturile primite de la Antonio Conte, Marcelo Brozovic a simțit că el era ținta atacurilor belgianului. Mijlocașul croat s-a ridicat și s-a apropiat de Lukaku, dar colegii lor au intervenit la timp și i-au despărțit. Fotbaliștii lui Inter au fost supărați după egalul cu Slavia Praga, de pe teren propriu, din primul meci al grupelor Champions League.

Romelu Lukaku este cel mai scump transfer din istoria „nerazzurrilor”, Inter i-a plătit 75.000.000 de euro lui Manchester United, pentru a-l aduce pe atacantul belgian la echipă.

  • 26 de ani a împlinit Romelu Lukaku pe 13 mai
Romelu Lukaku nu a reușit să marcheze în partida cu Slavia Praga din Champions League. Sursă foto: hepta.ro
Romelu Lukaku nu a reușit să marcheze în partida cu Slavia Praga din Champions League. Sursă foto: hepta.ro

Derapajele rasiste la adresa lui Romelu Lukaku

Romelu Lukaku a trăit un moment urât în Italia, la meciul din deplasare cu Cagliari. Belgianul a înscris golul victoriei din penalty, iar fanii formaţiei din Sardinia au început să imite zgomote de maimuţă. Inter a câștigat partida cu Cagliari cu 2-1, grație golurilor marcate de Lautaro Martinez și Romelu Lukaku, în timp ce pentru gazde a înscris Joao Pedro.

Fanii lui Cagliari nu s-au aflat la prima abatere, în trecut ei au mai avut derapaje rasiste asupra fotbaliștilor de culoare. Samuel Eto’o, Sulley Muntari sau Moise Keane au fost victimele scandărilor rasiste din partea fanilor echipei din Sardinia.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Romelu Lukaku, conform transfermarkt.com