Fotbal international

Probleme la Bayern Munchen după eliminarea din Cupă: „E un șoc. Suntem foarte dezamăgiți”

16.01.2021 | 11:45
Probleme la Bayern Munchen după eliminarea din Cupă: „E un șoc. Suntem foarte dezamăgiți”
Probleme la Bayern Munchen dupa eliminarea din Cupa: „E un soc. Suntem foarte dezamagiti”
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a fost eliminată rușinos din Cupa Germaniei, în fața unei divizionare secunde, Holstein Kiel, după loviturile de departajare (2-2, 5-6), iar antrenorul Hansi Flick e dezămăgit că echipa sa nu mai poate face tripla în acest sezon.

Bayern Munchen este prima deținătoare a trofeului din ultimii 20 de ani care este eliminată în turul doi al ediției următoare a Cupei Germaniei, ceea ce e greu de digerat pentru campioana Europei, care domină campionatul intern de ani buni.

ADVERTISEMENT

Miercuri seară, Robert Lewandowski & co au fost egalați la ultima fază a timpului regulamentar, de către locul trei din Zweite Bundesliga.

Bayern Munchen, eliminată rușinos din Cupa Germaniei

Bayern Munchen nu își poate apăra trofeul în acest an și rămâne angrenată în două competiții: Bundesliga și UEFA Champions League, iar bavarezii au fost ținta ironiei jurnaliștilor după dezastrul din Cupă.

ADVERTISEMENT

Thomas Muller a răbufnit la interviurile din zona mixtă, după ce a fost iritat de întrebările unui jurnalist. Reporterul ARD l-a întrebat zâmbind ironic pe fotbalist: „Cum e atmosfera în vestiar? Ce v-a spus Hansi Flick după înfrângere?”, iar acesta a dat un răspuns extrem de sugestiv pentru situația jenantă în care s-a aflat Bayern: „Râzi de noi?! E normal să râzi! Imaginează-ți ce e în vestiar!”.

Atacantul german evoluează la echipa mare a lui Bayern de nu mai puțin de 13 ani și este un produs al academiei clubului, unde a jucat în perioada 2000-2008, însă nu a trăit niciodată o asemenea rușine: „Am pierdut în fața unei formații mult mai slabe. Cu toate erorile, ar fi trebuit să învingem. Niciodată în carieră nu am mai fost eliminat atât de devreme din Cupa Germaniei. E o dezamăgire imensă”, a mai spus șocat Muller.

Hansi Flick își „toarnă și el cenușă în cap”

Antrenorul lui Bayern Munchen și-a găsit cu greu cuvintele după surpriza uluitoare din Cupa Germaniei: „Sigur e un șoc. Suntem foarte dezamăgiți, am fi vrut să repetăm «tripla» de anul trecut. Nu-mi explic cum de i-am lăsat să ne egaleze în ultima secundă”, a spus afectat Hansi Flick.

ADVERTISEMENT

Din sezonul 2000-2001 nu s-a ma întâmplat ca echipa care a câștigat Cupa Germaniei să fie eliminată la următoarea ediție. În mod ironic, victimă a fost tot echipa müncheneză, tot în fața unui adversar din liga secundă, Magdeburg, și tot la penalty-uri (2-4)! Însă este pentru prima oară când deținătoarea trofeului e expulzată în ediția următoare a competiției în ”16-imi”.

Bayern Munchen încearcă să își revină după șocul puternic din Cupa Germaniei în partida de acasă cu Freiburg, care va avea loc duminică, 17 ianuarie, de la ora 16:30.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri