Fotbal intern

Probleme la CFR Cluj înainte de reluarea play-off-ului: “Nu stăm foarte bine fizic!”

26.05.2020 | 11:44
Probleme la CFR Cluj inainte de reluarea playoffului Nu stam foarte bine fizic
ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a dezvăluit care sunt problemele cu care se confruntă gruparea ardeleană înaintea reluării play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

Bogdan Mara a explicat problemele de la CFR Cluj înainte de reluarea play-off-ului

Bogdan Mara a fost invitatul celor de la ProSport Live și printre alte subiecte la care a răspuns a fost și cel legat de stadiul în care se află echipa la acest moment.

ADVERTISEMENT

Directorul sportiv al clujenilor a spus că antrenorul Dan Petrescu este destul de preocupat de condiția fizică a jucătorilor, apreciind că aceștia nu stau foarte bine la acest capitol.

Jucătorii s-au pregătit individual

”Este un pas înainte că am început antrenamentele. A fost o perioadă destul de grea, iar în acest moment nu pot spune că stăm foarte bine din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă lungă în care băieții s-au pregătit individual. Este foarte greu să respectăm toate aceste lucruri și să facem fotbal adevărat. E greu să joci fotbal fără contact, fără adversitate.

E nevoie de meciuri amicale

În acestă perioadă se lucreză fizic. Sperăm să treacă și săptămâna aceasta și să vedem ce se va întâmpla. Ne dorim să facem 2-3 meciuri amicale, iar apoi să înceapă campionatul.

ADVERTISEMENT

E un timp foarte scurt. Avem nevoie de mai mult timp ca să lucrăm, avem nevoie de meciuri amicale. Ne trebuie minim 4-5 meciuri amicale.

Se poartă discuții pentru meciuri amicale

Problema amicalelor este un alt semn de întrebare pentru trupa de pe locul 1, pentru că nu se știe dacă vor fi posibile meciuri între echipe diferite sau va trebui să se apeleze la formula unor jocuri școală cu formația U21 a clubului sau cu cea din liga a treia, care oricum a încheiat sezonul, pentru că nu se mai reia competiția.

ADVERTISEMENT

“Suntem în discuții pentru meciurile amicale, dar așteptăm decizia finală pentru a ști ce avem de făcut. Să vedem ce se va întâmpla și ce își doresc și celelalte echipe. În cel mai rău caz o să jucăm între noi”, a mai spus Bogdan Mara.

Se respectă toate regulile din protocol

Avem două echipe, avem și echipa U21 cu care putem face un meci de antrenament. Așteptăm perioada în care putem să ne antrenăm normal. Dan își dorește adeversare puternice pentru că în primul meci jucăm cu CFR Cluj și nu avem timp de altceva. 

Toți jucătorii respectă regulie, vin cu mască și punem preț pe regulile de igienizare. Băieții au înțeles acest lucru. La noi e un joc colectiv și fiecare are grijă de el, iar apoi de colegii lui”.

ADVERTISEMENT
Tags: