Se întîmplă DOAR în Liga I. Sala închisă, refacere afară în BUTOAIE!

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
26/07/2016, 18:00
Se întîmplă DOAR în Liga I. Sala închisă, refacere afară în BUTOAIE! GALERIE FOTO

Elevii lui Emil Săndoi nu au acces de ceva timp la sala de forţă şi la condiţiile excelente de refacere din Complexul bazei sportive a grupării ilfovenilor, spre nemulţumirea tot mai mare a fotbaliştilor.

Emil Săndoi a venit la Concordia în momentul în care conducătorii grupării ilfovenilor se aflau într-un plin război intern. Trimişi acasă cîteva zile, după ce iniţial apucaseră doar să efectueze vizita medicală, jucătorii Chiajnei s-au reunit doar la apariţia în curtea clubului a noului antrenor. Însă chiar dacă pînă la urmă fostul, dar totodată actualul preşedintele, Cristi Tănase a ieşit învingător, totuşi problemele nu s-au rezolvat în totalitate.

“Nu avem acces la sala de forţă şi la bazinul de recuperare”

FANATIK.RO a aflat care sînt ultimele nemulţumiri ale jucătorilor lui Emil Săndoi, deşi antrenorul oltenilor face tot ce depinde de el ca lucrurile să meargă ok în programul de pregătire. “Nu se poate aşa ceva! Sîntem fotbalişti de prima ligă, dar nu înţelegem care este situaţia actuală de la club. Avem sechestru sau nu avem sechestru pe unele bunuri? De ceva timp nu avem acces la sala de forţă şi la bazinul de recuperare care se află în complexul clubului. Facem refacere cum putem şi noi. Improvizăm cum putem mai bine. Facem refacere în butoaie cu apă rece unde dăm şi de nişte cuburi mari de gheaţă”, s-au plîns jucătorii.

Replica preşedintelui: “Şi jucătorii naţionalei Franţei fac la fel!”

Contactat de către FANATIK.RO pentru a ne oferi amănunte legate de problemele cu care se confruntă jucătorii Concordiei, Cristi Tănase, preşedintele ilfovenilor ne-a asigurat că la club nu este vorba de nici un sechestru.

E foarte uşor ca unul şi altul să arunce cu pietre. Jucătorii se pot plînge de orice, dar vă asigur că la noi la club nu este vorba de nici un sechestru pe sala de forţă sau acolo unde v-au spus fotbaliştii că nu pot intra pentru pregătire sau refacere. Recunosc că avem o problemă internă pe care o vom rezolva în cel mai scurt timp posibil. E vorba de o reorganizare a acţionariatului, iar din acest motiv avem aceste probleme. Însă sînt deja pregătite documentele respective şi în cel mai scurt timp jucătorii pot intra şi în acele locaţii. V-au spus că se refac în butoaie cu gheaţă? Păi vă spun eu că şi jucătorii naţionalei Franţei le-au cerut celor de la FRF astfel de butoaie, pentru refacere, atunci cînd au venit la Bucureşti să joace împotriva României”, a spus Tănase.

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×