Sport
notix pixel id

Probleme la CSA Steaua. Fotbaliștii, penalizați de Armată

16.05.2018 | 14:19
Probleme la CSA Steaua. Fotbaliștii, penalizați de Armată
Jucătorii de la CSA Steaua au fost amendați de Armată după înfrângerea cu Rapid
ADVERTISEMENT

CSA Steaua nu mai are nicio șansă să obțină primul loc în Liga 4, după ce a pierdut duelul cu Academia Rapid de pe Arena Națională. Astfel, fotbaliștii conduși de Ion Ion și Marius Lăcătuș au fost penalizați de Armată.

Dacă în tur, pentru fiecare victorie, jucătorii de la CSA Steaua aveau o primă de câte 200 de lei, acest lucru nu s-a mai întâmplat și după înfrângerea cu Academia Rapid. Conducerea grupării din Ghencea a decis încă de la început să nu mai acorde respectivele bonusuri cât timp echipa este pe locul doi. Acestea ar putea fi totuși acordate, împreună cu prima de obiectiv, doar în cazul promovării în Liga a 3-a.

Comandantul CSA Steaua a plecat de la conducerea AMFB

Mai mult, Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua București, a demisionat din funcția de vicepreședinte AMFB. “Nu am anunțat acest lucru, dar am luat decizia înainte de meciul nostru cu Academia Rapid, din retur”, a spus comandantul, pentru gsp.ro.  Surse apropiate clubului din Ghencea susțin că decizia lui Petrea a venit în urma presiunilor din partea fanilor, nemulțumiți că, inițial, conducerea CSA voia ca meciul cu Academia Rapid să se joace la Chiajna.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua se află pe locul doi în Liga 4, în spatele celor de la Academia Rapid și urmează să joace turneul de promovare. Deocamdată nu se știe însă unde va avea loc acest turneu, după ce Dinamo le-a interzis rivalilor de la Steaua și Rapid să joace pe arena din Ștefan cel Mare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik