Miriuţă, ultimatum pentru Penedo! Pe ce dată îl aşteaptă la lot

Silviu Ghering    Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
16/01/2018, 21:08
Miriuţă, ultimatum pentru Penedo! Pe ce dată îl aşteaptă la lot

Jaime Penedo nu a ajuns încă în cantonamentul lui Dinamo din Cipru, iar Vasile Miriuţă anunţă o nouă dată la care este aşteptat costaricanul. Acesta spune că a ajuns în spital, intoxicat cu fructe de mare, de asta nu a ajuns în cantonament.

“În cantonament îl mai aştept doar pe Penedo, sper să vină cât mai repede. Trebuia să ajungă pe opt, dar ne-a spus că a avut acea intoxicaţie cu fructe de mare. Acum aştept să vină pe 18, aceasta este data la care s-a ajuns din ultimele discuţii pe care le-am avut. Vine direct în Cipru. Chiar cred că a fost bolnav şi îl aşteptăm”, a spus Miriuţă la o televiziune de sport.

Miriuţă aşteaptă să îl recupereze pe Penedo, dar este pregătit să îl piardă pe Steliano Filip, cel care are o ofertă din Croaţia, de la Hajduk Split. Vezi aici mai multe detalii despre transfer. Antrenorul lui Dinamo nu se opune depărţirii.

“Steliano Filip nu are probleme, se pregăteşte foarte bine. Dacă va veni o ofertă bună pentru club şi pentru el, poate pleca. Îl pun căpitan pe Hanca. Steliano e un jucător bun. Îl admir, e băiat bun. A venit Olteanu, e şi el jucător bun. Eu ştiu că sunt discuţii pentru Filip, nu că ar fi o ofertă concretă”, a mai spus Miriuţă.

La capitolul veniri, Vasile Miriuţă nu mai are nicio dorinţă. Este mulţumit de achiziţii, în special de sosirea lui Dan Nistor. “Nistor era integrat şi când a plecat. Mi l-am dorit mult, mulţumesc conducerii şi celor de la CFR Cluj pentru că a ajuns la noi. Monroy este în program, se antrenează foarte bine, ne va ajuta”, a mai spus Miriuţă, care nu le dă şanse lui Rivaldinho, Bokila şi Oliva, jucători lăsaţi la Bucureşti: “Le urez să îşi găsească echipă, să joace. Nu ne vom baza pe ei, rămâne decizie definitivă”.

Închide ×