Fotbal intern

Probleme la FCSB! Vali Crețu s-a accidentat și îi poate da planurile peste cap lui Bogdan Vintilă

18.05.2020 | 23:20
Probleme la FCSB Vali Cretu sa accidentat si ii poate da planurile peste cap lui Bogdan Vintila
ADVERTISEMENT

FCSB a întâmpinat probleme la antrenamente, după ce Vali Crețu s-a accidentat, el fiind singurul fundaș dreapta veritabil din lotul „roș-albaștrilor”, ceea ce îi poate da peste cap planurile lui Bogdan Vintilă.

Vali Crețu s-a accidentat la antrenamentele FCSB-ului

Vali Crețu, titularul incontestabil de la FCSB pe poziția de fundaș dreapta, s-a accidentat la antrenament și îi poate da peste cap planurile lui Bogdan Vintilă, conform digisport.ro, care vrea să pregătească echipa de luptă, pentru a ataca titlul în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Astăzi, 18 mai, jucătorii FCSB-ului au efectuat vizita medicală, mai multe imagini fiind postate pe rețelele de socializare: Roș-albaștrii au participat luni la vizita medicală, programată la Centrul Medical Chiajna.

Jucătorii noștri au ajuns în grupe de câte patru și la ore diferite, conform recomandărilor și au participat, înaintea controalelor medicale, la un triaj epidemiologic”.

ADVERTISEMENT

„Fotbaliștii au revenit la Baza Sportivă FCSB, acolo unde au participat la singurul antrenament al zilei”, s-a arătat în postarea FCSB-ului.

Florinel Coman, încurajat de Reghecampf

Între timp, Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB-ului, îl încurajează pe Florinel Coman și crede că un transfer în America nu ar fi un pas înapoi pentru una din „perlele” lui Gigi Becali.

Eu nu pot să dau sfaturi pentru că intervine partea financiară și fiecare știe ce are de făcut, mai ales în perioada asta când banii sunt foarte importanți. La Steaua (n.r FCSB) s-au investit foarte mulți bani.

Jucătorii aceștia au crescut enorm de mult, au ajuns la o valoare foarte mare.

Probabil vor fi interese din partea unor cluburi, iar dacă Florinel Coman, împreună cu familia lui, agentul lui sau cine îl sfătuiește se hotărăsc să meargă în America eu nu cred că este un pas înapoi”.

„Fotbalul din America a crescut foarte mult și în momentul în care o echipă este dispusă să plătească 7-10-15 milioane.

Cu siguranță va fi un pas foarte important pentru el, pentru că va câștiga mult mai mult decât câștiga la FCSB”, a mai spus Laurențiu Reghecampf în încheiere.