ADVERTISEMENT
Sport

Probleme la Liverpool înaintea returului cu Roma. A demisionat!

Autor: Claudiu Surmei | 30.04.2018 | 11:37
Probleme la Liverpool înaintea returului cu Roma. A demisionat!
Secundul lui Klopp a demisionat de la Liverpool

Liverpool are parte de un sezon aproape perfect, însă problemele nu stau departe de clubul de pe Anfield Road. Cu puțin timp înainte de returul cu AS Roma din semifinalele Champions League, antrenorul secund a demisionat după o ceartă cu Jurgen Klopp.

ADVERTISEMENT

Zeljko Buvac și Jurgen Klopp au lucrat împreună timp de 17 ani la Borussia Dortmund și la Mainz. Drumurile celor doi se despart după ce secundul “cormoranilor” a decis să demisioneze. La 56 de ani, Buvac este considerat “creierul” din spatele presingului din tactica lui Klopp. Se zvonește că cei doi s-ar fi certat, astfel că Buvac a decis să plece înaintea returului cu AS Roma din semifinalele Champions League.

Despărțirea de Buvac ar putea să aducă mari probleme la Liverpool. Jucătorii au fost șocați la aflarea veștii că au rămas fără antrenor secund. Unele voci susțin că Buvac nu a mai fost implicat în alegerea echipei.

ADVERTISEMENT

Klopp și Buvac stau separat la antrenamente

Jurnașiltii de la Record Sport scriu că antrenorul lui Liverpool și secundul acestuia nici măcar nu mai stau împreună la antrenamente: “Stau separat la antrenamente. Buvac nu mai merge la întâlnirile tactice și nu mai este implicat în alegerea echipei. Înainte era mâna dreaptă a lui Klopp. Relația dintre ei s-a deteriorat, jucătorilor li s-a spus că Buvac a plecat.” Klopp l-a făcut secund pe Buvac la Mainz, când neamțul a reușit să promoveze în Bundesliga în 2004. Cei doi au mers apoi la Borussia Dortmund, echipă cu care au cucerit de 2 ori titlul în Germania și au ajuns până în finala Champions League.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1