Probleme la naţionala de handbal înainte de startul Jocurilor Olimpice. S-a accidentat şi nu mai face deplasarea la Rio

Gabriel Esanu   
in Sporturi
26/07/2016, 17:48
Probleme la naţionala de handbal înainte de startul Jocurilor Olimpice. S-a accidentat şi nu mai face deplasarea la Rio

Tomas Ryde întîmpine probleme în privinţa lotului care echipei naţionale de handbal feminin a României pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Ana Maria Tănăsie a suferit o accidentare în partida de pregătire împotriva Spaniei, iar veştile venite după efectuarea unui RMN nu sînt deloc bune. Jucătoarea în vîrstă de 21 de ani a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate, astfel că nu va mai face deplasarea în Brazilia.

Tănăsie va fi înlocuită de Camelia Hotea, 31 de ani, de la Corona Braşov. Turneul de handbal feminin de la Rio de Janeiro se joacă în intervalul 6-24 august.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×