Sport

Probleme la Poli Iași. Clubul are datorii, iar președintele a plecat în vacanță

22.05.2018 | 18:16
Probleme la Poli Iasi Clubul are datorii iar presedintele a plecat in vacanta
ADVERTISEMENT

Poli Iași a terminat pe locul 6 în Liga 1 Betano, ultimul din play-off. Clubul are probleme financiare după ce a adunat datorii de 1.000.000 de euro. În loc să caute soluții pentru a ieși din impas, președintele Adrian Ambrosie a plecat în vacanță în Germania.

Ieșenii au avut un sezon bun în Liga 1 Betano, după ce au prins în premieră play-off-ul. Lucrurile sunt însă departe de normalitate într-o perioadă în care se semnează contracte noi și se fac transferuri. Antrenorul Falvius Stoican va trebui să se ocupe singur de problemele echipei, după ce președintele Adrian Ambrosie a plecat în vacanță în Germania.

ADVERTISEMENT

Poli Iași a acumulat datorii de 1.000.000 de euro. Situația este una destul de gravă după ce Primăria a anunțat că nu vrea să mai sponsorizeze echipa, iar jucătorii așteaptă să le intre salariile restante pentru a putea pleca în vacanță. Astfel, clubul trebuie să găsească un finanțator dispus să bage bani în transferuri, contractele jucătorilor și infrastructură. Banii pe care îi vor primi pentreu transferul lui Qaka, adică 375.000 de euro, nu vor fi suficienți pentru a stabiliza situația la Iași.

Probleme la Iași. Președintele clubului câștigă mai mult decât antrenorul și unii titulari

Jucătorii au început să fie nemulțumiți de situația prin care trece Poli Iași. Cioinac, care câștigă 1.500 de euro pe lună, a cerut o mărire de salariu, dar a fost dezamăgit de discuțiile cu șefii clubului și a anunțat că vrea să plece de la echipă. Alți titulari i-ar putea urma exemplul. Bădic are 2.500 de euro pe lună, Platini are 2.000, iar Sin 1.500, în timp ce antrenorul Flavius Stoican câștigă 1.750 de euro pe lună. Asta în condițiile în care președintele clubului primește 3.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT