Nicio categorie

”Furtună” la Real după transferul lui Ozil: Cristiano Ronaldo e FURIOS!

Cristiano Ronaldo a primit vestea că Ozil s-a transferat la Arsenal în Portugalia. Acesta este supărat că nu-l va mai avea pe neamţ lîngă el la echipă de acum în colo. ”Transferul lui Mesut...
04.09.2013 | 14:34
”Furtună” la Real după transferul lui Ozil: Cristiano Ronaldo e FURIOS!
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a primit vestea că Ozil s-a transferat la Arsenal în Portugalia. Acesta este supărat că nu-l va mai avea pe neamţ lîngă el la echipă de acum în colo. ”Transferul lui Mesut este o veste nasoală pentru mine. El este jucătorul care-mi ştie toate mişcările în faţa porţii”, asta le-a spus Ronaldo coechipierilor de la naţională, conform presei din Spania.

Ronaldo este extrem de supărat pe oficialii grupării madrilene că l-au lăsat să plece pe Ozil la Arsenal. ”Mesut e un jucător care face diferenţa. Sînt furios că l-au lăsat să plece”, le-a transmis colegilor de la naţională de mai multe ori pe parcursul zilei de ieri, semn că portughezul este extrem de afectat de plecarea lui Ozil în Premier League. Aceleaşi surse ale presei din Spania, confirmă faptul că Ronaldo este supărat, întrucît la antrementul de ieri al echipei naţionale era vizibil afectat de plecarea prietenului său.

ADVERTISEMENT

O dată cu transferul nemţului la Arsenal, Cristiano Ronaldo a pierdut cel mai bun coechipier pe care le-a avut vreodată! Ozil este principalul pasator al portughezului. Starul lui Real a primit în cei 3 ani pe care i-a jucat împreună cu Ozil în tricoul „blanco” 27 de pase de gol din partea nemţului. Acesta este pe primul loc într-un clasament al ”servanţilor” lui Ronaldo. Pe locul doi la numărul de pase decisive este Benzema, cu 17. Giggs este pe locul 3, cu 16 assisturi pe care i le-a servit lui Cristiano pe vremea în care portughezul juca la Manchester United.

Supărarea lui Ronaldo ar putea să se canalizeze asupra lui Bale, deoarece transferul galezului la Real le-a forţat mîna oficialilor madrileni să-l vîndă pe Ozil la Arsenal…

ADVERTISEMENT

50.000.000 de euro a plătit Arsenal pentru Ozil.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri