Fotbal intern

Qaka a semnat cu FCSB! Prima declaraţie! Ce număr va purta

16.05.2018 | 20:16
Qaka a semnat cu FCSB Prima declaratie Ce numar va purta
ADVERTISEMENT

Mijlocașul albanez al echipei Politehnica Iași, Kamer Qaka, va semna cu FCSB. Jucător a fost marți la Palat, iar miercuri va efectua vizita medicală la noua sa formație și va semna contractul.

Update. Mijlocaşul albanez va purta tricoul cu numărul 92 la “roş-albaştri”. “Sunt foarte bucuros, înseamnă enorm acest transfer. Abia aştept să joc la Steaua, sper să o fac şi în Champions League. Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să am evoluţii bune şi să am parte, alături de noii mei colegi, de bucurii foarte mari şi de cât mai multe trofee. Abia aştept să începem pregătirea şi să joc primul meu meci în tricoul roş-albastru”, a spus jucătorul. La FCSB, Kamer Qaka va avea un contract valabil pe cinci sezoane şi o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:10. Kamer Qaka a trecut vizita medicală şi totul este în regulă pentru a semna cu FCSB. Cel mai probabil, actele vor fi semnate miercuri seara.


UPDATE, ora 17:23. Probleme la transferul lui Kamer Qaka. Albanezul a făcut dimineaţa vizita medicală pentru a semna cu FCSB, dar doctorii nu au fost convinşi să îi dea avizul. Fotbalistului i s-au cerut un set de teste suplimentare şi dacă totul va fi în regulă, va semna contractul cu FCSB în cursul serii.

ADVERTISEMENT

Pentru transferul lui Kamer Qaka, FCSB va plăti 440.000 de euro clubului Politehnica Iași. Moldovenii vor păstra și 15% dintr-un viitor transfer al internaționalului albanez. Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că Vasile Geambazi, noul patron la FCSB, l-a dorit pe Qaka: “I-a plăcut mult lui Vasi!”, declara Becali înaintea meciului pierdut de roş-albaştrii cu 0-1 în faţa lui CSM Iaşi.

Becali a anunțat de luni transferul lui Qaka la FCSB

”Cu implicarea noastră, a firmei Hebdo Fotbal Impresariat, am reușit două obiective: prin infuzia masivă de noi jucători și prin aducerea tandemului Stoican – Trică. Prin suma pe care o primește acum prin transferul lui Qaka, Poli Iași primește gura de oxigen”, a declarat impresarul Arcadie Zaporojanu, omul care a intermediat transferul lui Qaka la FCSB.

ADVERTISEMENT
Mijlocașul albanez al echipei Politehnica Iași, Kamer Qaka, a semnat cu FCSB
Mijlocașul albanez al echipei Politehnica Iași, Kamer Qaka, a semnat cu FCSB

Gigi Becali a anunțat încă de luni, după victoria din meciul cu CS Universitatea Craiova, transferul lui Kamer Qaka la FCSB: Azi a venit tatăl său şi am făcut noul transfer, pe Qaka. Mâine semnează”.

În această dimineață, preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Adrian Ambrozie, anunţa că moldovenii nu au acceptat oferta făcută de Gigi Becali. “Qaka nu a plecat la Bucureşti. Am primit o ofertă de la Steaua pentru el, dar le-am transmis şi noi suma pe care o dorim. Încă aşteptăm oferta finală de la Steaua şi sperăm să se întrunească pretenţiile noastre. Mai avem două oferte pentru el. Dorinţa jucătorului este să ajungă la FCSB”, a spus Adrian Ambrozie.

ADVERTISEMENT