Sport

Probleme mari din nou la Dinamo! A fost internat de urgență la Spitalul Elias. Exclusiv

Unul dintre foștii jucători importanți din istoria clubului Dinamo a fost internat în stare gravă la spital. Fostul fotbalist suferă de insuficiență respiratorie acută.
10.04.2022 | 14:33
Probleme mari din nou la Dinamo A fost internat de urgenta la Spitalul Elias Exclusiv
Constantin Eftimescu, la sala Dinamo alături de Florin Prunea și Ionuț Lupescu, este unul dintre cei mai respectați conducători pe care i-a avut clubul. Sursă foto: OldBoysDinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT

În cel mai ”negru” sezon din istoria clubului Dinamo, problemele continuă să lovească gruparea din Ștefan cel Mare. Unul dintre foștii jucători care au răpus campioana Europei, Hamburger SV, are mari probleme de sănătate.

Constantin Eftimescu, în stare gravă la Spitalul Elias din București

Ultimul președinte al Consiliului de Administrație al clubului Dinamo, Constantin Eftimescu, a fost internat, sâmbătă seara, la Spitalul Elias din București.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK starea fostului fotbalist și conducător al ”câinilor” este gravă. Cel alintat de cunoscuți și fani ”Bigică” suferă de insuficiență respiratorie acută.

Constantin Eftimescu a fost președintele Consiliului de Administrație al clubul Dinamo în cea mai grea perioadă din istorie, de după fuga din țară a finanțatorilor spanioli conduși de Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

În vara anului trecut, când Dinamo a intrat în insolvență, ”Bigică” Eftimescu a predat clubul administratorului judiciar și administratorului special Iuliu Mureșan.

A rămas, însă, mereu alături de echipa la care s-a consacrat ca fotbalist, fiind un membru important al Asociației Doar Dinamo București (DDB), suporterii-acționari care au salvat griparea din Ștefan cel Mare de la faliment.

ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu, o viață dedicată clubului Dinamo

Peste două luni, pe 15 iunie, Constantin Eftimescu va împlini 70 de ani. Este un produs 100% al centrului de copii și juniori al clubului Dinamo. A fost portar și a disputat primul meci în tricoul câinilor pe 15 octombrie 1972, la vârsta de 20 de ani, în victoria cu 1-0 în fața formației Steagul Roșu Brașov.

A adunat 90 de meciuri în Divizia A și a făcut parte din cea mai grandioasă campanie europeană a lui Dinamo, în sezonul 1983/1984 când roș-albii ajungeau în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, eliminând, între altele, pe deținătoarea trofeului Hamburger SV.

ADVERTISEMENT

În carieră a cucerit nu mai puțin de 7 trofee, din care cinci titluri de campion (1973, 1977, 1982, 1983, 1984), și de două ori Cupa României (1982, 1984).

ADVERTISEMENT