Fotbal intern

Probleme mari după Viitorul-FCSB. Cojocaru are piciorul în ghips!

28.08.2018 | 11:58
Probleme mari dupa ViitorulFCSB Cojocaru are piciorul in ghips
Probleme mari după Viitorul-FCSB. Cojocaru are piciorul în ghips!. Portarul Viitorul în momentul accidentării

Probleme mari după Viitorul-FCSB. Cojocaru are piciorul în ghips. Portarul titular al echipei lui Gică Hagi este indisponibil aproximativ trei săptămâni după ce a suferit o entorsă în timpul partidei de la Ovidiu împotriva roş-albaştrilor.

Valentin Cojocaru a rezistat pe teren doar 31 de minute după ce i-a semnalat lui Gică Hagi faptul că nu mai poate să continue partida cu FCSB, scor 1-4. În urma unui duel în aer cu Morais, fostul goalkeeper al roş-albaştrilor a fost lovit în genunchi, iar după ce a aterizat pe gazon a călcat strâmb.  Ulterior acesta a fost înlocuit cu Buzbuchi, nu înainte ca “Regele” să îl certe pe Fane Preda că portarul său de rezervă nu se încălzea.

Probleme mari după Viitorul-FCSB. Cojocaru are piciorul în ghips!

Însă, luni în jurul prânzului, Valentin Cojocaru a fost trimis de conducerea clubului Viitorul la un consult medical după ce fotbalistul în vârstă de 22 de ani a observat că glezna piciorului drept i s-a umflat. Doctorii au constatat că jucătorul fostei campioane a României a suferit o entorsă şi au decis să îi bage piciorul în ghips. Astfel, goalkeeperul echipei lui Gică Hagi trebuie să stea acum pe bară aproximativ trei săptămâni, iar Buzbuchi va încerca să profite de şansa care i s-a ivit pentru a putea să rămână titular între buturile constănţenilor.

Accidentarea respectivă a venit într-un moment nepotrivit pentru Valentin Cojocaru deoarece portarul în vârstă de 22 de ani reuşise să se impună ca titular la Viitorul Constanţa după ce fusese transferat la echipa lui Gică Hagi la începutul anului 2018. Fostul portar al celor de la FCSB venise sub comanda “Regelui” după un an 2017 foarte prost. Acesta nu apărase deloc în Italia şi în Cipru acolo unde se transferase după experienţa nereuşită de la echipa lui Gigi Becali.

Probleme mari după Viitorul-FCSB. Cojocaru are piciorul ghips!. Portarul constănţenilor alături de Ianis Hagi
Probleme mari după Viitorul-FCSB. Cojocaru are piciorul în ghips! Portarul constănţenilor alături de Ianis Hagi

Probleme imense după Viitorul FCSB. Cojocaru are piciorul în ghips

După ce au apărut aceste probleme imense în tabăra echipei lui Hagi la finalul meciului Viitorul-FCSB, “Regele” a decis să îşi bage jucătorii într-o şedinţă şi au analizat  împreună jocul disputat împotriva roş-albaştrilor. În urmă cu ceva timp Helmuth Duckadam a dezvăluit pentru FANATIK.RO că salută faptul că Gică Hagi l-a transferat pe Cojocaru la Viitorul. “Gică a făcut un transfer foarte bun şi mă bucur că a avut încredere în Cojocaru. Pentru mine acest portar este acum o surpriză plăcută. Îmi pare rău că nu a reuşit să se impună la Steaua, dar asta este situaţia.

Sper că în tricoul celor de la Viitorul o să reuşească să se impună, deoarece el este un portar de calitate şi de viitor. Tinereţea este un atu foarte important pentru el pe lângă ale calităţi ale sale. La Steaua, Cojocaru a avut şansa să înveţe meserie de la Arlauskis şi Tătăruşanu, iar pe viitor o să vedeţi că acest lucru o să îi prindă bine în cariera lui. În fotbalul românesc au apărut în ultimul timp câţiva tineri de mare perspectivă dar din păcate nu prea au avut şansa să se şi impună la echipele lor”, a spus Duckadam.

 

Tags: