Fotbal intern

Probleme mari la Dinamo! Jucătorii trebuie să stea cinci zile izolați la domiciliu până vor fi testați. Pierd o mare parte a pregătirii: “Nu înțelegem nimic!”. Exclusiv

12.06.2020 | 13:51
Probleme mari la Dinamo Jucatorii trebuie sa stea cinci zile izolati la domiciliu pana vor fi testati Pierd o mare parte a pregatirii Nu intelegem nimic Exclusiv
ADVERTISEMENT

Problemele de la Dinamo par să fie fără sfârșit. După problemele financiare grave, restanțe salariale, datorii și amenințarea falimentului, “câinii” au intrat în izolare cu două zile înainte de primul meci pe care trebuiau să îl dispute. Magazionerul a fost depistat pozitiv și meciul împotriva Chindiei a fost amânat. 

Probleme mari la Dinamo! Jucătorii trebuie să stea cinci zile izolați la domiciliu până vor fi testați

Iar acest caz are consecințe serioase asupra echipei. Imediat după ce testul magazionerului a ieșit pozitiv, jucătorii au mers în cantonament la Săftica pentru a vedea deciziile care se vor lua în cazul echipei. Imediat după, meciul împotriva Chindiei a fost amânat până când ancheta epidemiologică va fi gata.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, jucătorii au plecat fiecare la domiciliul lor, acolo unde trebuie să stea izolați timp de 5 zile. Asta înseamnă că până miercuri, jucătorii nu vor avea voie să se antreneze, iar o parte a pregătirii va fi compromisă.

După cele cinci zile de izolare, jucătorii și staff-ul vor fi din nou testați. Însă, chiar dacă toți vor ieși negativ, Dinamo nu va putea evolua până când ancheta epidemiologică va fi încheiată, iar asta poate dura și două săptămâni.

ADVERTISEMENT

“Suntem în așteptarea unor decizii. Nu ne vine să credem că toate astea ni se întâmplă nouă. Nu știm prea multe acum”

FANATIK a luat legătura cu mai mulți jucători de la Dinamo, care au părut foarte descumpăniți după această nouă problemă care îi împiedică să înceapă meciurile: “Nu știm prea multe deocamdată.

Suntem în așteptarea unor decizii. Nu ne vine să credem că toate astea ni se întâmplă nouă. Nu știm când vom avea nevoie din nou să ne antrenăm. Este dificil”, au spus jucătorii.

ADVERTISEMENT

Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului au propus amenzi de 600.000 de lei pentru cluburile care înregistrează cazuri COVID-19, însă această propunere a fost aprig contestată de cluburi și nu a intrat în vigoare.

LPF amenință: “Încercăm să găsim date pentru reprogramare şi a doua soluţie, din păcate, e pierderea meciului cu 3-0, în temeiul dispoziţiilor regulamentare”

Meciurile clubului Dinamo vor fi reprogramate. Însă, secretarul general al LPF, Justin Ștefan a declarat zilele trecute că există și riscul unei înfrângeri cu 0-3 dacă nu vor exista datele posibile pentru reprogramare:

ADVERTISEMENT

“Echipa respectivă va trebui să fie supusă anchetei epidemiologice. Până când se va finaliza ancheta, e clar că nu va putea fi programată echipa respectivă. Încercăm să găsim date pentru reprogramare şi a doua soluţie, din păcate, e pierderea meciului cu 3-0, în temeiul dispoziţiilor regulamentare. Sub nicio formă un caz pozitiv nu întrerupe competiţia în Liga I”, a spus Ștefan la Pro X.

Nici programul nu este de partea celor de la Dinamo. Fiind în play-out, echipa lui Adrian Mihalcea mai are de disputat 12 meciuri (față de 8 cât au echipele din play-off), plus două meciuri cu FCSB în Cupa României, astfel că nu vor exista prea multe date libere pentru reprogramări.

  • 10 este locul ocupat de Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1
  • 5 zile trebuie să stea izolați jucătorii “câinilor”

 

 

ADVERTISEMENT