Sport
notix pixel id

Probleme mari la Dinamo! Mai mulţi jucători şi-au depus memorii. Un oficial al clubului vrea să renunţe. Exclusiv

Problemele continuă la Dinamo. FANATIK a aflat că mai mulţi jucători şi-au depus memorii şi un oficial al clubului vrea să renunţe.
30.05.2021 | 13:38
Probleme mari la Dinamo! Mai mulţi jucători şi-au depus memorii. Un oficial al clubului vrea să renunţe. Exclusiv
Probleme mari la Dinamo! Mai mulţi jucători şi-au depus memorii. Un oficial al clubului vrea să renunţe. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, însă situaţia financiară a echipei rămâne un subiect delicat. “Câinii” au supravieţuit datorită fanilor care au adunat bani şi au plătit salarii, datorii şi au pus umărul la obţinerea licenţei pentru sezonul viitor.

Probleme mari la Dinamo! Mai mulţi jucători şi-au depus memorii

În această pauză competiţională va fi o reorganizare la Dinamo, fanii-acţionari anunţând că sunt în căutarea unor oameni pentru posturi cheie din conducerea clubului. Însă, cheltuielile apar într-un ritm ameţitor şi restanţele financiare cresc.

Iar din acest punct de vedere, problemele de la Dinamo sunt din ce în ce mai mari. FANATIK a aflat că mai mulţi fotbalişti şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract. În plus, un oficial al clubului şi administratorul bazei de la Săftica doresc să renunţe.

ADVERTISEMENT

George Trandafir nu ştie dacă va continua la club! Administratorul de la Săftica vrea să îşi dea demisia

Din informaţiile FANATIK, George Trandafir, organizator de competiții în cadrul clubului Dinamo şi unul dintre oamenii cel mai bine pregătiţi pe parte administrativă şi regulamente, se gândeşte dacă va continua sau nu la club.

În plus, administratorul bazei de la Săftica, Petre Pasculea, se gândeşte şi el să îşi dea demisia din funcţie, sătul de problemele fără sfârşit de la club. Fanii acţionari încearcă să adune bani prin donaţii, abonamente, bilete virtuale, tricouri şi alte metode, însă în acest moment ei sunt singurii care investesc la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Drepturile tv şi banii de la sponsori sunt celelalte surse de finanţare de la club, iar oficialii speră ca în această vară să primească oferte şi pentru unii jucători pe care să îi poată vinde.

Deian Sorescu şi Paul Anton au hârtii de transfer!

FANATIK a scris despre hârtiile de transfer primite de Deian Sorescu şi Paul Anton. Sorescu poate pleca de la club la orice echipă care oferă 1.000.000 de euro, în timp ce Anton poate părăsi Dinamo pentru 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Alţi jucători şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, însă pentru fotbaliștii români acest proces este anevoios, deoarece trebuie aşteptată o decizie de la Comisii, care poate dura până la 6 luni.

Pablo Cortacero ameninţă cu revenirea la Dinamo

Între timp, fanii acţionari încearcă să mai astupe datoriile de la club. În urmă cu câteva zile, au plătit aproximativ 115.000 de euro, reprezentând o rată la ANAF pentru a nu pierde baza Săftica, însă cheltuielile se tot strâng.

ADVERTISEMENT

Acţionarul majoritar al clubului, Pablo Cortacero, nu a renunţat nici el la ideea de a reveni la putere şi a anunţat că se pregăteşte să preia controlul clubului. Până acum, fanii-acţionari au câştigat în instanţă procesele cu ibericul, însă Cortacero este omul care deţine 74% din procentele clubului.

Dusan Uhrin a anunţat că va rămâne pe banca tehnică a clubului şi în sezonul viitor însă la nivel de conducere sunt aşteptate mai multe schimbări la club.

ADVERTISEMENT
  • 11 este locul pe care a încheiat Dinamo în campionat
  • 8.591.201 lei au virat fanii acţionari în club până în acest moment
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik