ADVERTISEMENT
Fotbal international

Probleme mari la Jiangsu. Cosmin Olăroiu vrea să plece: „Trebuie să își caute antrenor nou”

Autor: Cosmin Crăciun | 18.01.2021 | 19:40
Probleme mari la Jiangsu. Cosmin Olăroiu vrea să plece: „Trebuie să își caute antrenor nou”
Cosmin Olăroiu. FOTO: hepta.ro

Cosmin Olăroiu ar putea pleca în cel mai scurt timp de la Jiangsu Suning, clubul alături de care a câștigat titlul de campion în China. Tehnicianul este nemulțumit de posibilitatea de a i se reduce salariul. 

ADVERTISEMENT

Pe lângă problemele referitoare la salariu, antrenorul român nu este deloc încântat nici de faptul că brazilianul Alex Teixeira a plecat de la club, fără a fi adus un înlocuitor pe măsură.

Chinezii din grupul Suning se confruntă cu mari probleme financiare, iar presa din Italia a anunțat că inclusiv jucătorii formației Internazionale Milano, deținută de același grup de investitori, sunt neplătiți de patru luni.

Probleme mari la Jiangsu. Cosmin Olăroiu vrea să plece de la campioana Chinei

Deși a afirmat că a câștigat extrem de mulți bani în perioada în care a antrenat peste hotare, Cosmin Olăroiu nu este mulțumit de austeritatea pe care ar vrea să o impună șefii chinezi ai lui Jiangsu Suning.

ADVERTISEMENT

Câștigător al campionatului Chinei și finalist al Cupei, Olăroiu nici nu vrea să audă de posibilitatea ca salariul să îi fie tăiat și amenință cu plecarea. Pe lângă intenția chinezilor de a-i reduce salariul, tehnicianul este nemulțumit și de pierderea lui Alex Teixeira.

„Jiangsu Suning ar putea fi nevoită să își caute un nou antrenor. Tehnicianul român Cosmin Olăroiu este aproape să ceară rezilierea contractului, deși a câștigat campionatul în urmă cu puțin timp.

Nemulțumirea românului pleacă de la faptul că nu se înțelege cu conducerea, din punct de vedere, financiar. De asemenea, el este supărat pentru că Alex Teixeira a plecat, iar în locul său nu se aduce niciun înlocuitor de nivel ridicat”, anunță Superliga de China.

ADVERTISEMENT

Amenințase deja că pleacă: „Voi merge unde există dorință de victorie”

Succesul lui Cosmin Olăroiu la Jiangsu Suning nu a fost suficient pentru ca antrenorul român să nu ia în calcul plecarea de la formația din China. Antrenorul a avertizat încă din luna noiembrie că ar putea pleca.

„Ne-am confruntat cu probleme în faţa adversarelor, dar ne-am confruntat şi cu probleme din interiorul clubului nostru, iar acest lucru m-a dezamăgit puţin după finală, deşi am câştigat. Vreau să câştig şi voi merge mereu acolo unde există dorinţă de victorie, la cluburi care au această dorinţă.

ADVERTISEMENT

De obicei, când nu văd acest lucru, nu îmi place să mai rămân. Până acum nu am discutat cu nimeni de la club, dar vom vedea în zilele următoare ce vom face pentru sezonul viitor şi voi decide după aceea”, spunea atunci fostul tehnician al celor de la FCSB.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!