News

Probleme mari la metrou, pe Magistrala 2, Pipera-Berceni! Sute de călători, blocați în stații și tuneluri

04.04.2019 | 19:35
Probleme mari la metrou pe Magistrala 2 PiperaBerceni Sute de calatori blocati in statii si tuneluri

Haos la metrou la cea mai aglomerată magistrală, Pipera-Berceni. Problemele tehnice au oprit trenurile în stații și în tuneluri. De asemenea, peroanele au fost supraaglomerate de călători. La stația Aurel Vlaicu, un tren a fost oprit la scurt timp după ce a pornit. La Piața Universității un altul a fost blocat chiar în tunel. Totul s-a petrecut în jurul orei 18:00.  Ce informații au primit călătorii?

Probleme tehnice majore la metrou, pe Magistrala 2!

Astăzi, joi, au fost indicate probleme tehnice la metrou, la una dintre cele mai aglomerate magistrale, Pipera-Berceni. Erorile au adus staționarea trenurilor și în tuneluri. Totul s-a petrecut la orele 18:00, oră la care magistrala 2 este extrem de aglomerată din cauza faptului că multe persoane lucrează în zona de nord a Bucureștiului.

Călătorii au fost informați, cu ajutorul difuzoarelor de stații, că se circulă cu dificultate din cauza unor erori tehnice. La stația Piața Universității un tren a fost blocat în tunel, iat altul a fost oprit la stația Aurel Vlaicu imediat după ce a părăsit peronul.

Probleme tehnice la Magistrala 2, Pipera-Berceni
Probleme tehnice la Magistrala 2, Pipera-Berceni

Erori tehnice la metrou

Circulația trenurilor din metrou pe Magistralele 1 și 3 s-a desfășurat cu o întârziere de până la 5 minute față de intervalul normal de succedare. Din fericire, echipele Metrorex au ntervenit de urgență pentru a remedia situația. Călătorii au fost anunțați din timp de cele petrecute cu ajutorul sistemului de sonorizare din stații. „Informăm publicul că astăzi, 27.02.2019, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfășoară cu o întârziere de până la 3-4 minute față de intervalul normal de succedare a trenurilor.

Situația este cauzată de un deranjament tehnic. Echipele Metrorex vor interveni în cursul acestei nopți pentru remedierea situaţiei. Călătorii sunt anunțati prin sistemul de sonorizare din stații”, au anunțat, miercuri, reprezentanții Metrorex. De asemenea, cu o zi în urmă s-a mai produs un astfel de incident. “Metrorex informeaza publicul ca astazi, 26 martie a.c., la ora 08:15, pe Magistrala 2, s-a produs o defectiune la trenul de metrou ce mergea spre Pipera.”

Tags: