Probleme mari pentru Adrian Mutu în vederea meciului decisiv cu Ucraina. Ce jucători ar putea apărea la naționala de tineret

SPECIAL FANATIK
Traian Terzian   
în Echipa nationala
30/09/2020, 12:40
Probleme mari pentru Adrian Mutu în vederea meciului decisiv cu Ucraina. Ce jucători ar putea apărea la naționala de tineret SPECIAL FANATIK
Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, are mari probleme de lot în vederea meciului decisiv cu Ucraina, din preliminariile Campionatului European din 2021. Sursă foto: Sport Pictures

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, are mari probleme de lot în vederea meciului decisiv cu Ucraina, din preliminariile Campionatului European din 2021.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că ”Briliantul” nu îl va avea la dispoziție pe starul Universității Craiova, Valentin Mihăilă, care a plecat în Germania pentru un consult medical și va sta departe de teren timp de o lună.

De asemenea, Mutu nu îi ia în calcul pentru jocul de la Kiev pe fotbaliștii de la FCSB, după ce în lotul ”roș-albaștrilor” există un focar de coronavirus.

Adrian Mutu, probleme de lot pentru întâlnirea cu Ucraina

În aceste condiții problemele de lot pentru Adrian Mutu sunt uriașe cu o săptămână și jumătate înaintea partidei cu Ucraina, decisivă pentru naționala de tineret în a se menține în lupta pentru primul loc în grupa preliminară.

Lista jucătorilor de la FCSB care nu vor fi convocați pentru dubla cu Ucraina și Malta este una extrem de importantă. Fotbaliști precum Dennis Man, Olimpiu Moruțan, Andrei Vlad și Darius Olaru vor fi absențe grele, dar pe care ”Briliantul” speră să le înlocuiască cu succes.

Deși o parte dintre jucătorii ”roș-albaștrilor” s-au neativizat în ultima perioadă, Mutu nu vrea să riște nimic și a anunțat deja că nu va chema pe nimeni de la FCSB. La tineret nu vor apărea nici Adrian Petre, care oricul în ultima perioadă a jucat destul de puțin, dar nicvi Florinel Coman, care pe lângă coronavirus este și accidentat.

În acest condiții, Adrian Mutu îl va aduce pentru postul de portar pe Mihai Aioani de la Chindia Târgoviște, iar printre jucătorii de câmp își vor face loc Alex Dobre de la Dijon, Vlad Dragomir de la Perugia sau Marius Marin, care a început să joace după transferul la Crotone.

Selecționerul echipei naționale de tineret a României, Adrian Mutu, a anunțat la mijlocul lunii septembrie convocarea de principiu a șapte jucători care evoluează în străinătate.

Pe 9 octombrie, naționala Under 21 va întâlni Ucraina, în deplasare, la Kiev, iar pe 13 octombrie va evolua la Giurgiu, împotriva Maltei, în preliminariile Euro 2021. Clasamentul Grupei 8 este următorul:

  • 1. Danemarca – 19 puncte
  • 2. România – 16
  • 3. Ucraina – 7
  • 4. Finlanda – 7
  • 5. Irlanda de Nord – 6
  • 6. Malta – 1.

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,10 este cota pentru ”1 solist și sub 2,5 goluri” la meciul Islanda-România. Vezi aici toate cotele!

Închide ×