Sport

Probleme mari pentru antrenorul dorit de Rapid. A ajuns în instanță din cauza unei datorii

Rapid se află în căutarea unui antrenor și testează piața cu doi nord-irlandezi, însă unul dintre aceștia are mari probleme în Marea Britanie.
10.05.2024 | 18:50
Probleme mari pentru antrenorul dorit de Rapid A ajuns in instanta din cauza unei datorii
Rapid se află în căutarea unui antrenor și testează piața cu doi nord-irlandezi, însă unul dintre aceștia are mari probleme în Marea Britanie. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce FANATIK a anunțat în exclusivitate că Martin O’Neill se află pe lista lui Dan Șucu, a apărut și varianta Neil Lennon, un alt tehnician nord-irlandez care a făcut istorie pe banca lui Celtic.

Antrenorul care ar putea ajunge la Rapid are probleme în Marea Britanie

Acționatul majoritar al Rapidului este convins să aducă un antrenor străin. Din informațiile FANATIK, Șucu urmează să se întâlnească în acest weekend cu O’Neill și Lennon și este decis ca după aceste întrevederi să facă o alegere finală.

ADVERTISEMENT

Urmează să vedem care va fi decizia acționarului majoritar de la Rapid în ceea ce privește viitorul antrenor, însă trebuie știut faptul că Neil Lennon se confruntă cu o problemă majoră în Marea Britanie.

Publicația The Scottish Sun notează faptul că tehnicianul nord-irlandez în vârstă de 52 de ani a fost trimis în judecată pentru neplata unei ”facturi” de 43.222 lire sterline (50.000 de euro) către fiica sa dintr-o relație extraconjugală.

ADVERTISEMENT

Fostul model Jennifer Jonsen (48 de ani), mama copilului care acum are 17 ani, reclamă faptul că Lennon trebuie să achite acești bani pentru fiica sa ca o majorare a plăților făcute până în acest moment.

Neil Lennon, tată de două ori în 6 luni

Însă, Neil Lennon, care anterior a cerut un test ADN care să demonstreze că este tatăl biologic al copilului, nici nu vrea să audă de așa ceva. El insistă că nu datorează mai mult decât ceea ce a plătit deja pentru întreținerea fetei.

ADVERTISEMENT

După ce a ascultat avocații celor două părți, judecătorul Thomas Ward a afirmat că orice majorare a plăților într-un astfel de caz ar fi trebuit să fie inclusă în acordul inițial care a fost încheiat în 2011. El va anunța verdictul în următoarele săptămâni.

Vorbind despre relația pe care a avut-o cu Jennifer Jonsen în urma căruia în 2006 s-a născut o fetiță, Neil Lennon a spus că a fost ”un moment de nebunie”. În schimb, femeia a precizat că aventura a început încă din 2001, într-un bar din Glasgow, pe vremea când nord-irlandezul era jucător la Celtic.

ADVERTISEMENT

De remarcat este faptul că partenera de lungă durată a lui Lennon, Irene McCloy, a rămas însărcinată cam în același timp, așa că nord-irlandezul care ar putea ajunge la Rapid a devenit tată de două ori în 6 luni.

ADVERTISEMENT