Fotbal intern

Probleme mari pentru CFR Cluj. Edi Iordănescu va rata derby-ul cu FCSB!

10.03.2021 | 16:12
Probleme mari pentru CFR Cluj Edi Iordanescu va rata derbyul cu FCSB
ADVERTISEMENT

Eliminat pe parcursul duelului dintre UTA și CFR Cluj, Edi Iordănescu a primit o suspendare de două etape. Astfel, el nu va putea sta pe banca ardelenilor la derby-ul cu FCSB. 

Pe lângă suspendarea provocată de protestele antrenorului, Iordănescu s-a ales și cu o amendă de 360 de lei. El va rata și partida cu Poli Iași, care se va disputa în Gruia în data de 14 martie.

ADVERTISEMENT

Și Andrei Cristea s-a ales cu o pedeapsă dură, după ce a fost eliminat în meciul cu FC Voluntari. Antrenorul lui Poli Iași va fi suspendat timp de trei etape și va trebui să plătească o amendă în valoare de 8.000 de lei.

Probleme mari pentru CFR Cluj. Edi Iordănescu, suspendat cu FCSB

Adus la CFR Cluj pentru a-l face uitat pe Dan Petrescu și pentru a aduce al patrulea titlu consecutiv pentru ardeleni, Edi Iordănescu va rata unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului.

ADVERTISEMENT

Duelul cu FCSB poate fi decisiv în vederea stabilirii „campioanei” sezonului regulat, iar ardelenii îl vor aborda fără antrenorul principal pe banca tehnică! Asta deoarece Iordănescu a primit o suspendare de două etape după eliminarea de la Arad.

El a protestat vehement după ce asistentul George Neacșu nu a văzut un corner pe care CFR trebuia să îl primească în minutul 65 al partidei cu UTA, iar Comisia de Disciplină a FRF a decis să îl suspende.

ADVERTISEMENT

„UTA Arad vs. CFR 1907 Cluj – Eliminare – În baza art. 53 din RD, se sancționează antrenorul Edward Iordănescu cu două etape de suspendare și o penalitate sportivă de 360 lei”, se arată în decizia forului.

Și Andrei Cristea a fost sancționat. A „tunat” la adresa lui Radu Petrescu

Aceeași Comisie de Disciplină din cadrul FRF a luat o decizie drastică și cu privire la Andrei Cristea. Antrenorul celor de la Poli Iași a oferit o serie de declarații dure la finalul meciului dintre echipa sa și FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

„Despre arbitri nici nu mai vreau să vorbesc. Nu mai vreau să vorbesc despre astfel de oameni. Este jenant că se mai prezintă la Iaşi. N-are rost să vorbesc despre infracțiunile făcute anul trecut. VAR? Uitați-vă la meciul cu Astra. Acum, la 1-0 pentru ei, scapă Vega singur și îl opresc pentru un ofsaid. Arbitrează niște băieți cu antecedente grave în arbitraj. Sunt la început de drum, nu vreau să vorbesc mai mult”, a spus atunci fostul atacant al lui FCSB și Dinamo.

Cristea s-a ales cu „trei etape de suspendare și o penalitate sportivă de 8000 lei”. Astfel, el va rata meciurile cu CFR Cluj, Dinamo și Academica Clinceni. Drept urmare, la meciul CFR – Poli Iași. ambele echipe vor fi private de șansa de a avea pe margine antrenorul principal.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT