Probleme mari pentru FCSB. Cinci jucători ar fi din nou bolnavi de coronavirus

Cosmin Crăciun   
în FCSB
10/10/2020, 11:15
Probleme mari pentru FCSB. Cinci jucători ar fi din nou bolnavi de coronavirus
Probleme mari pentru FCSB. Cinci jucători ar fi din nou bolnavi de coronavirus. Sursa foto: SportPictures.eu

Sunt din nou probleme mari pentru FCSB, după ce clubul de abia reușise să scape de focarul de coronavirus apărut la prima echipă.

COVID-19 i-a costat pe roș-albaștrii calificarea în play-off-ul Europa League, dar după ce jucătorii începuseră să se vindece, lucrurile păreau că au intrat pe un făgaș normal.

Acum, însă, cinci dintre fotbaliști ar fi fost din nou depistați pozitiv la ultimele teste, efectuate vineri, 9 octombrie.

Probleme mari pentru FCSB. Aproape toți „pozitivii” au jucat cu Dinamo

Cei cinci jucători care ar fi din nou pozitivi sunt fundașii Andrei Miron, Iulian Cristea și Valentin Crețu, dar și mijlocașii Ovidiu Popescu și Andrei Pandele. Toți cei cinci fotbaliști au fost depistați pozitiv și înainte de duelul din Europa League cu Backa Topola.

Ei s-au vindecat, însă, în urmă cu două săptămâni, iar în afară de Pandele, au fost cu toții titulari în derby-ul câștigat cu 3-2 în fața lui Dinamo. Iulian Cristea chiar a marcat unul dintre golurile roș-albaștrilor.

Pe lângă cei cinci, pozitiv mai este și Alexandru Pantea, fundaș care n-a trecut cu bine testele efectuate în data de 7 octombrie.

Ce se va întâmpla cu jucătorii

Din păcate pentru fotbaliștii testați pozitiv, dacă diagnosticul va fi confirmat, aceștia vor fi din nou carantinați și vor trebui să petreacă cel puțin 14 zile în izolare. Astfel, FCSB ar rămâne din nou descoperită în apărare și în centru liniei de mijloc.

Andrei Miron și Iulian Cristea sunt fundașii centrali de bază ai roș-albaștrilor, care au avut mult de suferit în lipsa lor, iar acum vor trebui din nou să apeleze la soluții de avarie.

De asemenea, Ovidiu Popescu a ajuns să fie un om esențial la mijlocul terenului, absența sa urmând a fi suplinită cel mai probabil de Gabriel Simion.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,80 este cota pentru “Ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×