Fotbal intern

Probleme mari pentru Gigi Mulţescu înainte de Astra – Craiova! Trei jucători importanţi s-au accidentat

26.10.2018 | 12:05
Probleme mari pentru Gigi Multescu inainte de Astra  Craiova Trei jucatori importanti sau accidentat

Gigi Mulţescu are probleme mari de lot înaintea partidei pe care Astra Giurgiu o joacă împotriva echipei CS U Craiova, azi, de la ora 21.00, în etapa a 13-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

Gigi Mulţescu, antrenorul echipei Astra Giurgiu, este nevoit să inoveze pentru meciul cu CS U Craiova, toate acestea deoarece trei jucători de bază din lotul fostei campioane a României sunt accidentaţi.

Gigi Mulţescu, probleme mari înainte de Astra – Craiova

În acest moment, Gigi Mulţescu nu se poate baza pe portarul Plamen Iliev (26 de ani), Filip Mrzljak (25 de ani) şi pe mijlocaşul ofensiv Silviu Balaure (22 de ani), cel care s-a operat în urmă cu câteva săptămâni la umăr, în Turcia.  Plamen Iliev, portarul de bază de la Astra Giurgiu, are probleme mari la genunchi, după ce s-a accidentat în meciul disputat de naţionala Bulgariei cu Slovenia, iar Filip Mrzljak are nevoie să se opereze în zona inghinală.

Gigi Mulţescu în timpul unui meci amical jucat de Astra Giurgiu
Gigi Mulţescu în timpul unui meci amical jucat de Astra Giurgiu

Devis Mangia l-a scos din lot pe Florin Gardoş

De partea cealaltă, Devis Mangia a decis să nu se mai bazeze pe serviciile lui Florin Gardoş, deşi fundaşul central care a jucat în trecut şi pentru FCSB şi-a prelungit contractul la finalul sezonului 2017 – 2018. Antrenorul Italian a anunţat că Florin Gardoş nu are probleme medicale, dar că din raţiuni tehnice nu o să mai joace. Totodată, la prima echipă a oltenilor a revenit Răzvan Popa, fundaş care a fost lăsat în afara lotului mai bine de două luni.

Nu avem accidentaţi. Gardoş în acest moment este out. Este o alegere tehnică, mă bazez pe alţi jucători. Nu m-am certat cu Gardoş, repet, este out din raţiuni tehnice. În acest moment joacă Donkor şi Kelic. Iar pe banca de rezerve este Tiago. Dar Gardoş face parte în continuare din lotul nostru, normal“, a precizat italianul de 44 de ani.

Astra Giurgiu – CS U Craiova, azi, ora 21.00, în etapa a 13-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019, pe Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.