Life

Probleme mari pentru Larisa Udilă. Vedeta a ajuns la spital cu soțul și fiul ei: ”M-am internat”

Larisa Udilă se confruntă cu mari probleme. Atât vedeta cât și fiul și soțul ei au ajuns la spital din cauza unui virus destul de periculos.
24.06.2024 | 12:59
Probleme mari pentru Larisa Udila Vedeta a ajuns la spital cu sotul si fiul ei Mam internat
Probleme mari pentru Larisa Udilă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă se confruntă cu mari probleme. Ea și soțul ei au fost nași de botez, iar la scurt timp au apărut și stările de rău. Acum, vedeta a fost internată la spital alături de fiul ei. Și problemele nu s-au terminat doar aici.

Probleme mari pentru Larisa Udilă

Larisa Udilă traversează o perioadă destul de dificilă. Bruneta a ajuns la spital, alături de fiul ei de doar doi ani. Pentru ca alții să nu treacă prin același coșmar ca și ea, aceasta a povesti totul pe internet.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, Larisa Udilă spune că în primă fază a crezut că are enterocolită. În final însă, după mai multe simptome neplăcute și o vizită la spital, aceasta a aflat că este vorba despre norovirus.

Totul s-a complicat în momentul în care fiul ei a ajuns și el să aibă febră. A ajuns la un spital privat, sperând că va fi bine, însă ulterior, lucrurile au degenerat și apoi a venit și diagnosticul.

ADVERTISEMENT

Larisa Udilă a povestit șirul evenimentelor de la spital și se pare că cei doi au avut de alergat destul de mult până au primit tratamentul. Cele mai triste momente au fost cele în care fiului săi îi era extrem de rău, având în vedere febra.

Fiul vedetei, dar și soțul ei ai au ajuns la spital

„Vă amintiți că am făcut enterocolită cu o zi înainte de botez? Nu era enterocolită, era norovirus. Cum mi-am dat seama? A luat și Milan. M-am internat cu Milan care avea febră 39,3 și vomita. Întâmplarea este că eu, din disperare, am mers la un spital privat. M-am gândit că îl feresc de alți viruși și că o să fie mai bine.

ADVERTISEMENT

M-au ținut vreo 5 ore cu o perfuzie, mai rău îi creștea febra copilului și, la final, mi-a spus doamna doctor că e suspect de meningită. Acum râd, dar atunci credeți-mă că aproape am căzut din picioare când am auzit. (…) Ne-au trimis la Matei Balș că nu era de competența lor

Norocul nostru este că am ajuns aici și ne-a liniștit pe loc doamna doctor. O doamnă doctor minunată care l-a pus pe Milan pe picioare și a aflat că are Norovirus. Nu pot să vă explic în cuvinte cât am putut să plâng până când nu am văzut copilul pus pe picioare.”, a povestit Larisa Udilă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu s-au terminat însă doar aici. Larisa Udilă credea că totul s-a rezolvat însă în final și-a dat seama că și soțul ei a contactat virusul. Acum și bărbatul este tratat la pat. Din fericire însă, fiul ei se simte mai bine.

Bruneta speră ca și soțul său să îți revină cât mai repede și totodată își dorește să nu mai treacă printr-un astfel de coșmar. Ea le-a recomandat de asemenea și urmăritorilor ei să fie vigilenți în fața unui astfel de virus, ale cărui simptome apar ceva mai târziu.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!