Life

Probleme mari pentru Liviu Vârciu. Prezentatorul de la Antena 1 n-a scăpat de această dată

18.02.2021 | 10:39
Probleme mari pentru Liviu Varciu Prezentatorul de la Antena 1 na scapat de aceasta data
Probleme mari pentru Liviu Vârciu. Prezentatorul de la Antena 1 n-a scăpat de această dată. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Probleme mari pentru Liviu Vârciu, după ce a fost prins conducând cu o viteză mult prea mare în localitate. Prezentatorul de la Antena 1 a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere pentru următoarele trei luni. 

Oamenii legii i-au reținut permisul lui Liviu Vârciu în data de 4 februarie, chiar în timp ce filma un nou clip pentru canalul său de YouTube. Întâmplarea a avut loc în județul Buzău.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Asia Express” a filmat toată scena și le-a arătat-o urmăritorilor din mediul online. Nu este singura vedetă care a fost oprită de Poliția Rutieră din Buzău pentru contravenții în trafic.

Probleme mari pentru Liviu Vârciu. Prezentatorul de la Antena 1 n-a scăpat de această dată

Liviu Vârciu a rămas fără permis, după ce oamenii legii l-au prins conducând cu 107 km/h în localitate. În afară de amenda uriașă pe care a primit-o, prezentatorul de la Antena 1 va fi pieton pentru următoarele 90 de zile.

ADVERTISEMENT

Artistul filma pentru canalul său de YouTube și a surprins și scena în care a fost oprit de polițiști în interiorul localității. Deși a încercat să se justifice, afirmând că era convins că limita de viteză era de 70 km/h, polițiștii nu l=au iertat și i-au dat o pedeapsă pe măsură.

Liviu Vârciu se afla în localitatea Poşta Câlnău, județul Buzău, pe o porțiune de drum unde limita de viteză era de 50 km/h. „Ce-am făcut?”, i-a întrebat prezentatorul TV pe oamenii legii.

ADVERTISEMENT

„Aţi fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reţinere a permisului (..) plecaţi cu o dovadă de 15 zile şi cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a transmis polițistul lui Liviu Vârciu, potrivit click.ro.

Mai multe vedete au fost amendate în Buzău

Liviu Vârciu nu este singura persoană publică din România care a trecut printr-o astfel de experiență în județul Buzău. Andreea Mantea a fost prinsă, cu mai mult timp în urmă, conducând cu viteză mare pe Drumul European E85, lângă localitatea Racovițeni.

ADVERTISEMENT

În aprilie 2007, Luminița Anghel a condus cu 155 km/h, lucru care i-a adus o amendă considerabilă și permisul suspendat. În același an, Pepe a fost prins conducând cu 115 km/h.

Nici Ioana Băsescu nu a scăpat de amendă și suspendarea permisului de conducere. În 2005, aceasta a fost prinsă conducând cu 11m km/h în timp ce se deplasa către o localitate din Moldova pentru a duce ajutoare sinistraților, informează adevărul.ro.

ADVERTISEMENT