Fotbal intern

Probleme mari pentru Nicolae Dică! Și Alexandru Stan s-a accidentat în meciul cu Dinamo!

13.11.2018 | 22:08
Probleme mari pentru Nicolae Dica Si Alexandru Stan sa accidentat in meciul cu Dinamo

Situația medicală a fotbaliștilor de la FCSB este asemeni unui jurnal de front. După derby-ul cu Dinamo, oamenii lui Nicolae Dică au ieșit cu numeroase probleme. Astfel, pe lângă Harlem Gnohere, eliminat de Istvan Kovacs, Dică l-a pierdut și pe Romario Benzar, care a primit cartonaș galben și va fi suspendat cu Iași. Lovitura cea mare este că și celălalt fundaș lateral, Alexandru Stan, a terminat partida cu probleme la piciorul drept!

Pe lângă aceștia, nici căpitanul Bogdan Planic nu se simte prea grozav din punct de vedere fizic. FANATIK.RO a scris despre durerile simțite de apărătorul sârb în meciul cu rivala, verdictul inițial fiind o întindere.

Alexandru Stan s-a accidentat în meciul cu Dinamo! A intrat cu probleme la stângul și a ieșit cu dureri la dreptul!

Fundașul adus de la Astra Giurgiu a evoluat în partida cu Dinamo pe postul de fundaș stânga. Alexandru Stan a fost recuperat chiar înaintea jocului cu “câinii”, după ce fusese accidentat la ligamentul colateral intern de la piciorul stâng. Conform informațiilor noastre, apărătorul a strâns din dinți și a intrat pe teren pentru a-și ajuta echipa.

Doar că terenul absolut groaznic de pe Național Arena, care a detereminat-o pe Gabriela Firea să anunțe închiderea stadionului pentru minimum două luni, a avut un efect nedorit asupra apărătorului. Acesta a ieșit șchiopătând de pe gazon, având dureri serioase la piciorul drept. Perioada de pauză din Liga 1 Betano a venit la momentul potrivit, iar cei de la FCSB speră să îl poată reface pe Stan până la partida cu Poli Iași.

Alexandru Stan lovește mingea
Alexandru Stan este unul dintre fotbaliștii “jolly-joker” din lotul lui Nicolae Dică, putând evolua pe orice post în apărare și la mijlocul terenului

De ce era furios Romario Benzar pentru galbenul cu “câinii”? E suspendat!

Belele lui Nicolae Dică legate de lotul de fotbaliști par nesfârșite. Dacă Alexandru Stan și Bogdan Planic ar putea fi recuperați până la deplasarea din Moldova, alți doi titulari din meciul cu Dinamo vor absenta sută la sută în următoarea etapă. Este vorba despre Bizonul Gnohere, eliminat pentru intrarea grosolană la Armando Cooper, și despre Romario Benzar!

Harlem Gnohere protejează mingea în fața lui Armando Cooper
Harlem Gnohere a luat cartonaș roșu în meciul cu Dinamo după un fault dur asupra lui Armando Cooper

Fundașul dreapta al roș-albaștrilor a văzut cartonașul galben în minutul 62, după ce l-a lovit cu cotul pe Sergiu Hanca. Benzar a fost extrem de nervos din cauza deciziei lui Istvan Kovacs și s-a îndreptat spre banca propriei echipe ca și cum ar fi dorit să părăsească definitiv terenul. Pentru postul de fundaș dreapta, Dică ar putea apela fie la Mihai Roman, utilizat chiar și fundaș stânga în acest sezon, fie la Mihai Bălașa, care va fi cu siguranță apt sută la sută după accidentarea de lungă durată suferită în partida cu Dunărea Călărași, de la sfârșitul lunii septembrie.

Romario Benzar, Mihai Bălașa, Florinel Coman, Florin Tănase și Dennis Man se bucură după un gol marcat de FCSB
Romario Benzar va fi suspendat pentru partida cu Poli Iași, iar locul său ar putea fi luat în apărarea FCSB de Mihai Bălașa